çalan alarmı erteleye erteleye bir hal olmak

goetica
genellikle gece yatmaz sabah kalkmaz ki$iler için geçerli olan,5 dakika daha uyuyayım uyanıcam söylemlerini hayat felsefesi edinmi$ ki$ilerin sık sık uyguladığı eylemdir.
aslen erteleye erteleye bir hal olunmaz,direk geç kalınır genelde.
apple
hemen her sabah gerçekleştirdiğim eylemdir. bunun kötü tarafı bazen erteleme yerine dur seçeneğini işaretlememdir ki bu durumda 10:00 civarlarında kalkıp işe gitmişliğim olmuştur.
armes
sabah kalkamama durumu alarm çalar bi beş dakika dersiniz beş dakika geçer bi beş dakika daha dersiniz on olur yirmi olur bi bakmışsınız bi saat geçmiş saati görür görmez gözleriniz pörtler ve en hızlı giyinme rekorunu kırarsınız evden çıkmanız 3 dakika bile sürmez.
angelique
bunun icin kendi cözümünü yaratmak lazım. misal; calarsaati oda kapısı ile banyo kapısı arasındaki orta noktaya koymak. calınca ister istemez kalkıyorsun alarmı kapatıyorsun ve banyoya gidip elini yüzünü yıkıyorsun.
myysteriouss
en iyisi normalde uyanılması gereken saatten 1 saat önceye kurmaktır alarmı. zaten erteleye erteleye asıl yataktan kalkmamız gereken saat gelmiş olur,geç kalma şansı azalabilir.
lao tzu
çalar saat çalmaya başladığında havaya da dönen bir pervane fırlatıyorsa gerçekleştirilemeyen eylem. dönen pervane hem üzerinize düşer bunun etkisiyle kalkarsanız kalkarsınız, hem de saat sadece bir kez çalar.
bok bocegi
odayı o saatte uyanması gerekmeyen başkalarıyla paylaşırken yapıldığında tehlikeli olabilecek durum.. en sonunda alarmı erteleseniz bile odadaki diğer kişilerin küfürleri sayesinde uyanır, yataktan kalkmak zorunda kalırsınız.. küfürler de işe yaramazsa yastık, terlik, ayakkabı ne bulurlarsa yatağınıza doğru fırlatabilirler.. bu yolla da çözüm alamazlarsa hiç üşenmez kalkar, sürekli alarmı çalan telefonu yahut saati susturarak ücra bir köşeye atarlar, siz de geç kalırsınız..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol