picasa

independence
bilgisayarinizda bulunan tum fotograflari, filmleri yani kisacasi media ile alakali her $eyi cekiduzene sokmanizi saglayan biricik program.pek cok ce$idi yuksek rakamlarla satilmasina ragmen google tarafindan satin alinan picassa $u anda bedava dagitiliyor yine google tarafindan.eger programi yuklemek isterseniz entrylerin hemen altinda yer alan "organize and share photos with friends google’s photo organizer" yazili butona tiklayarak indirebilirsiniz.
independence
$imdi denedim de picasa’yi butona basarak degil picasa’nin kendi sayfasina giderek "download picasa" yazan yerden indirip kuruyorsunuz makinenize.sanirim 2 dakika kadar bir $ey suruyor.

edit:neden oldugunu anlamadigim bir sorun sebebi ile yalan oldu $imdilik.
capt it all
gizlediğimiz ve başkasının görmek istemediği resimleri, medyaları bile zorla gösteren yazılım. pedere karşı göt olmuşluğum vardır. cihaz elimde başım önümde odadan çıktıktan 10 sn sonra tamamen kaldırmışımdır cihazımdan.

ps: eğer bu bir özellik ise ve isteğe bağlı olarak kapatılabiliyor ise kafama sıçayım.
independence
gecici bir sorun ya$anmasindan oturu linki kaldirmak zorunda kalmi$tim.gun itibari ile gecisi sorun duzeldi.dilerseniz bu $ahane yazilimi entrylerin hemen altinda bulunan e$ek boyutundaki bannerden ucretsiz olarak makinenize indirebilir ve buyuk bir keyifle kullanabilirsiniz.
strahd
yakında site geliri olsun diye yükleyenlere altın üyelik dağıtıcaz falan diye promosyon beklediğim program.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol