zeki triko

camurhan
reklam panolari i.b.b denilen ahlak bekcisi örümceklerle sarilmis kurum tarafindan kaza olabilir, bakan erkek azabilir, yoldaysa kaza yapabilir, evdeyse erkeklige uymayacak sekilde camasir yikayabilir gibi sebeplerinden ötürü astirtilmayan kurulus. önceki senelerdeki atatürk’ün florya sahilinde günesimizi özledik temali fotografiyla bir kampanya düzenlemis olan sirket, bu seneki panolariyla muhtesem bir uyum saglamis.

http://www.milliyet.com.tr/2007/05/18/guncel/resim/gun024.jpg
sepulturk
sevgili sahibi erkeklerin allem edip kallem edip hatun kişileri kışın indirimde götürmeleri gereken mağazadır bu zeki triko’nun mağazaları. zira mayo sezonunda gidildiğinde fiyatlar fecidir. insan cidden "bir tutam bez parçasına bu kada rpara verilir mi yahu" diye düşünür ama hatun kişiler düşünmez. şak diye verir veyahutta verdirtir. arkadaş benim o kadar ufak bir şeye 200 milyon vermeyi aklım almıyor. ne var yani içinde nano teknoloji ile üretilmiş süper teknolojik çipler mi var ya da ne bilim insanı 10 beden ince mi gösteriyor vallaha aklım dimağım almıyor arkadaş.
fasa fiso
turkce’si varken, sirf daha cok satmak ya da marka olamam korkusuyla ingilizce isim almaya tenezzul etmemis kaliteli marka.alkisliyoruz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol