sevgiliyle kavga ettikten sonra sevişmek

steroid
az kişinin yaşadığı, yaşayanların da unutamadığı hadiselerden biridir.
zaten son dönemlerde hiç anlaşamıyorsunuzdur. ortam yine gerilmiştir ve saçmasapan bir neden dolayı kavga çıkar. başka zaman olsa bu kavganın sebebine güler geçersinizdir ama o anda bağırıp çağırmakdan başka birşey yapmazsınız.
derken kavga başladığı gibi biter, sevgili bir köşeye çekilip ağlıyordur, siz de gururunuzu yenip onun yanında olmaya çalışıyorsunuzdur. sonunda cesaretinizi toplar ve "hadi, sil artık gözyaşlarını, özür dilerim.." dersiniz. küçük bir tebessüm ve minik bir öpücükle ateşlenir fitil. sonra mı? sonrası ardı arkası kesilmez bir vahşilikle birbirinize sarılır ve sevişmeye başlarsınız. en şiddetli orgazmlar bu sevişmelerde yaşanır..
size iyi şanslar..
van ness
kavgaların çok azından sonra yaşanabilecek eylem. önemli olan sevişmeden sonra aynı mevzuları tekrar açmamaktır.
su hayat bitsede gitsek
insanın en garip davranıslarından birisidir.insan beynının zihinsel dengeleme mekanızmasının en ilginc yanlarından biri, eger bastırılmıs bir siddet durtusu var ise bunu cinsellik ile dengelemesidir.bu bilimsel bilgiden sonra efendim bu kavga ile gelen sevisme tutkunun en uc noktalarda gezdigini belli eder.bu siddet ile tutku ya bel kırmanıza yada belinizin kırılmasına sebeb verebilmektedir.bu kavga ile sevisme eger hızlı olmadan yavas yavas yapılır ise omure omure katar efendim...
epikuros
eğer kavgaya konu olay çok çok büyük bir şey değilse olanlara sünger çekmek adına en iyi barışma yöntemidir. sevişmenin ardından dalgalar durulur, her taraf sütliman olur, kuşlar kelebekler uçuşur etrafta.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol