aslan burcu kadını

melankomik
başlığının şimdiye kadar açılmamış olmasına pek şaşırmadığım insanlardır. her daim sevgiye ve ilgiye muhtaç gibi bi halleri vardır. sevin onları, ilgilenin, sevin sevin..
gottacatchemall
bu burcun kadini ile tecrubelerime dayanarak soyleyebilecegim en onemli sey sexe duskun olusudur.
inanılmaz paranoyak olabilir. surekli pesinden kovalar ne ediyorsun diye. dusunur kurar kurar durur. bir de evlenmemesi gerekir. sadakat komik birseydir onun icin.
bb
hayatta tükürdüklerini yalamazlar, gurur her şeyden önce gelir onlar için. genel çoğunluğu gösterişe düşkündür ama gösterişle alakası olmayanları da mevcuttur. aslan kadını ve erkeği lider ruhludur, dikkatleri üzerlerinde toplamayı severler, genelde de her konuşmada son sözü söyleyen olurlar.
ilseyim
insanlarla arasına hep bir duvar ören kadın. o duvarı aşmak zordur. güçlü gözükmek adına pek belli etmez duygularını. üzülünce ağlamaz,huysuzlaşır. zamanla anlarsınız aslında o huysuzluğun altında bir üzüntü olduğunu. ilk tanıştığınızda ciddi gözükür, sonra cana yakın biri olur ama ben yıllardır tanıdığım bir aslan kadınının samimiyetinden hala şüpheliyimdir ve bunun sebebi de galiba bu ciddi, üzüntüsünü belli etmez tavırlarıdır.
bb
ilgi gösterecek kimseyi bulamazlarsa, çok yakınlarından birini arayıp "beni çok seviyosun di mi" dediklerine bile şahit oldum. çok tuhaf insanlar bunlar..
selambengeldim
çok kıro, dengesiz, kükrek gibi görünseler de size gerçek anlamda kapısını açtığı vakit çok duygusal, tabiri caizse taam bir kedi olacak olan kadındır. güven verir karşısındakine. lakin, evet biraz umursamaz ve kendini beğenmiş hatun oldukları doğrudur. mesela ben... kıh kıh... (bkz: şaka yahu)
mel
olaylara karşı tepkileri güçlü olsada içlerindeki zayıflığı hep muhafaza ederler fakat siz bunu asla anlayamazsınız.içlerinden ağlamayı tercih ederler. bağımlılık güç kaybıyla eş anlamlıdır aslan için.
lakin başkalarının dertlerini dinlemek ve onlardan ders çıkarmak en büyük zevkleridir.
tavsiye:aslan sevgiliyi ilgi manyağı yapmadığınız taktirde manyaklaşır ve pençelerini gösterir.
selambengeldim
genel olarak burcunun çoğu özelliklerini taşıyan, boğa ve akrep erkeği ile arası kötü olan, en zıttı ise kova olan, yükseleni terazi olanların çok agresif ve dengesiz olduğu kadınların burcudur. yalnız şöyle bir tezat vardır ki bu kadın seks yaşamında akrep ve boğa erkeğiyle mükemmel bir ikili oluşturur.
selambengeldim
aslan burcu kadını mağrur, kendine güvenen , dürüst , cesur ve iyi niyetli yapısıyla dikkat çeker. dürüstlük aslan burcu kadını için fazlasıyla önemlidir. karşı tarafın yalan söylediğini fark ettiği anda ondan soğur ve uzaklaşır.

aslan burcu kadını rol yapmayı ve farklı görünmeyi sever. bu ona oyun gibi gelir. insanları dişiliğinden ziyade sempatik yaklaşımı ve hoş sohbetiyle etkiler. canlı, enerjik ve neşelidir.

değişik insanlarla tanışmaktan ve onlarla dostluk kurmaktan fazlasıyla zevk alır. fakat dostluk kurduğu insanları özenle seçmeye gayret eder. herkesle yakınlaşmaktan hoşlanmaz. iyi niyetlinin su istimal edilmesinden hoşlanmaz.

aslan burcu kadını bağımsızlığına düşkündür ve kısıtlanmaktan hoşlanmaz. kendine fazlasıyla güvenir ve gururludur. çalışmaktan büyük keyif alır ve iş konusunda oldukça başarılıdır.

aslan burcu kadını cömert ve bir o kadar da savruktur. kolay kolay para biriktiremez, çünkü süsüne ve giyimine fazlasıyla para harcar. her şeyin en iyisini sever. onun giyinme odasının kapısına kocaman parlak bir yıldız yapıştırın ve kendi egonuzu da pohpohlayın

aslan burcu kadınına kur yaparken atacağınız ilk adım, ona hediyeler vermektir. bunlar pahalı olduğu ve kusursuz bir zevkle seçildiği ve siz de bunları uygun giysiler içinde kendisine verdiğiniz sürece, ne oldukları fazla önemli değildir.

aslan burcu kadını evine bağlı ve eşine sadıktır. ayrıca çocuklarına da fazlasıyla düşkündür. içindeki emretme duygusu nedeniyle oldukça sert ve disiplinli bir yapı sergileyebilir.
tasarimharikasi
yay burcu kadınından sonra en özel ve korunma altına alınması gereken kadındır.

çok özeldirler, inanılmaz bir ışıltıya sahiplerdir. bu gezegenden değilmişçesine parlarlar. onu anlamayanlar "kibir göstergesi" sanarlar bunu.

gösterişlidir. göstergesi hepi topu o anacım. gösterdikleri zaman iyi gösterirler, hanya’yı konya’yı görürsünüz. aslan burcu erkeği ile mükemmel anlaşırlar. birbirlerini yukarıda bahsettiğimiz kibirle ezmedikleri sürece.

aynaya bayılır aslan burcu kadını. onun vazgeçilmezidir. ışıltısının kaynağıdır. boşnak olanlarına rastlarsanız, söylediklerimin bir bedende can bulmuş olma ihtimalinin şaşkınlığıyla kendinizi karantinaya alırsınız. hiçbir erkek böylesi bir kadına hayranlık duymadan geçip gitmez.

şayet böyle bi hata yaparsanız, allah öyle bi çarpar ki çarpım tablosundan beter olursunuz oğlum. yapmayın öyle şeyler.
dilaramgg
benimdir bu kadin. yukselenimde akrep olunca icimde oyle bir kin, oyle bir nefret aski var ki anlatamam.
bir seyi yapmayi sevmiyorsam veyahut istemiyorsam sadece sevmedigim bir kisinin yapmasini duymam, gormem yeterlidir sidik yaristirmada ustume yoktur.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol