sarhoş olup eski sevgiliyi aramak

imgoindeeperunderground
aslinda sarhos olup eski sevgiliyi aramak, yanina cagirip aglamak ve barismak seklindedir. 16 yasindan sonra yapilmamasi gereken bir davranistir. aglamakla problem cozulmeyecegi gibi bir de sarhos olmasi insanin elini kolunu baglar, anlatsan anlamaz, gitsen gidemezsin, mecbur barisirsin. olmazsa yarin ayrilirsin..
goretomb
kokos kizlar’in ne icerlerse icsinler cok sikca yaptiklari hadisedir.ili$ki bitmi$ ustunden 3 ay gecmistir ki gece telefon calar.musaitmisin? rahatsiz etmedim ya? demesi bile durumun gerzekligini ortaya koyar.
goretomb
ayni zamanda gece 02 gibi bir saatte racon erkekler in yaptiklari davranistir.
’parama gecer sozum! nasil terkeder beni laaaa!’ diyerek ictigi herneysenin etkisi ile ve kankalarinin gazina gelerek telefona sarilir bunlar,ekseri kiz babasindan kufur yiyerek olduklari yerde coku$e girerler.
esek sipasi
acikta kucucuk bir kapi varsa aramak yararli olucaktir.aramak icin en uygun zamansa sarhos olundugu zamandir.kelimeler agzindan birer birer dokuluk, gayet saf ve temiz duygularini soylersin.karsindaki de seni en azindan bu durustlugun ve ictenligin icin reddetmeyecektir.
kybele
yapilmamasi gereken 7 kusurlu hareketten biridir. gecmis gecmistir. olmusla bitmise care yoktur. yeni bir hayata baslanip gecmise sunger cekilmelidir.
adrenokortikotropik
bol vişneli ve bol votkalı bi gecenin ardından uyanırsınız,telefonu kurcalarken bi de bakarsınız eski sevgilinin numarası.alla alla ben bunu ne zaman aradım dersiniz sonra.neyse dersiniz zira başınız çatlamaktadır.sonra bir gün eski sevgili msn de hatırlıyo musun geçen gece dediklerini der ve olay çözülmeye başlar,evet siz ona haksızlık etmişsinizdir ve onun özrünü dilemek istemişsinizdir asla yavşamak değildir niyetiniz.anlayışlı eski sevgili aslında yavşanmış olmayı yeğlese de sonradan gerçeği kabullenir ve özrünüzü dilemiş vicdanınızı rahatlatmış bulunursunuz.
rhapsody
içip içip akla içerlerde bir yerlerde kalmış düşünceler gelir ve eski sevgili aranır.konusmanın sonu pek de hayırlı değildir.zira arayan şahıs ağlayarak teli kapatır.
bb


gece saat 23:30`da akla alkol gelir. gidilir arkadaşına verdiğin votka geri alınır. film eşliğinde içilir, sarhoş olunur. içki etkisini göstermeye başlayınca yalnızlık basar, tüm eski sevgililer aranmaya başlanır. sonuç mu? bugün bodrum`a birinin yanına gidiyormuşum. biri buraya geliyormuş istanbul`dan. biri de ´akşam bu yalnızlığı yaşamayacaksın, sen yeter ki bana güven aşkım´ dedi. daha dün gece niye yalnızım diye ağlarken bu sabah 3 sevgilim var. şimdi biri benim bu kuş beynimin yaptığı durumdan nasıl kurtulacağımı söyler mi? biraz daha mı içsem ne yapsam...
elma sekeriiii
- aloooww ajkıımmm!
+ ne be?!
- ajkımmmmmmmmmm ben seni çoh seviyommm!
+ sktir ordan, yine içtin dimi köpek?!
- oha, çoh agır oldu bu be...
+ $erefsiz.
...
..
.

- adi ka$ar, $imdi hatırladım senden neden ayrıldıgımı! sktir git adi pislik.
+ aaa, senin agz.... dıtdıtdıt...
periduht
böyle anlarda yanınızda mutlaka ayık bir insan bulunmalıdır.sadece ayık olması yetmez,aklı başında bir insan da olmalı kendileri.çünkü tek başınıza sarhoş olduğunuzda,onu aradığınızda,ayıldığınızda ve bunun bir hata olduğunu anladığınızda, "keşke"lerinize bir tane daha eklersiniz.ammavelakin yanınızda öyle makul bir insan olursa,aratmaz.böylece hayatınızdan bir keşke daha eksilir.dost kötü günde belli olur.yalnız içmeyin.

her ne kadar aklı başında da olsa,bir gün o da aynı şeyi yapabilir.ve o zaman da siz onu durdurursunuz.hayat müşterektir işte.
fofay
ertesi gün aynaya bakıp ’’lan ben bunu neden yaptım’’ deyip kendinizden utanmanızı sağlayan olay.tecrübeyle sabittir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol