ayşe özyılmazel

0 /
independence
hangi vasiflara sahiptir ki her gun ayri bir kanalda arz-i endam eylemektedir bilemedim.dun de ibo show’un konuklarindan birisiydi.

ama neden? nasil bir vasfi var neco’nun kizi olmaktan ote ve neco’nun kizi olmak bir vasif midir allaha$kina.kimi tutsak elimizde kaliyor be.
nerobianco
ayşeye inanmıyorum ama bir torpil var.neden torpil diyorum $u sıralar her programda her kanalda her yerde beliriveriyor çok mu popülerdi de biz kaçırdık anlayamadım.
angelus
şarkıcı olmuş. videosu dönüyor ekranda. televizyonun sesini kıstım hemen. görsel olarak kullanıyorum tv.yi. işitsele ihtiyaç dumuyorum şu sıralar.
orqn
kötü bir gazeteci,daha kötü bir şarkıcıdır.kötü bir sunucu,daha kötü bir jüri üyesidir.insana,bütün bunlara rağmen neden ben bu kadını bu kadar sık görüyorum,diye sordurur.

ayrıca:
#867291
independence
dun yayinlanan cok guzel hareketler bunlar’i izliyorum da $u andai bu kadin da konuktu programa, hem de $arkici olarak konuktu, $imdi farkettim.

arkada$ ne kalin bir kadinmi$ bu ya. yani kalindan kastim mecazi degil, cidden kapkalin bir kadin. misal kalca ile bel neresinden bakarsan bak ayni hacime sahip, e bacaklar desen keza oyle, bir de sen uzerine dar bir kazarvari bir $ey ve altina yine dar bir deri pantolon giyersen cidden yeniyil suprizi olur cikarsin.
elma sekeriiii
enerji $arkısı son derece eglencelidir. onun haricinde de alkol müptelası, krizlere giren biri oldugunu söyleyebilirim. ba$ka da bir özelligi yok.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol