itirafet info

independence
tamamen bilgi sozluk kullanicilari icin ozel olarak hazirlanan, kodlama olarak fazla kasilmayip direk wordpress’e saldirilan site.bilgi sozluk kullanicilari icin derken ba$ka kimse uye olamayacak anlaminda degil bu tabiki.dileyen herkes girip icini dokebilecek.

sabaha kadar hazir olmasi umit ediliyor yetkili merciiler tarafindan.adresi de $u $ekilde olacak.

http://www.itirafet.info

not:domain aslinda darth sidious’a aitti ama yedik onu biz.
independence
site deneme yayinlarina son derece igrenc bir arayuz ve son derece basit bir sistemle ba$lami$tir.sistem her gun bir $ekilde ilerletilecektir.

amin.
melankomik
hemen ilk itirafı ben girmiş olayım diyerekten daldığım bir şeyler de yazdığım ama sonra sitenin içerisinde kaybolduğum, alice harikalar diyarında gibi bir yer. ama çok eğlenceli olacağından eminim.
goetica
chat modulu eklentisi yardımıyla angelus ile at ko$turduğumzu mekandır,gönül ister ki butun yazarlarımız gelsin hayat bayram olsun filan.
angelus
tüm kirli çamaşırlarımı bir bir döküp gündelikcimin toplayıp yıkamasını beklediğim mekandır. üstelik uşaklarım kapıda sıcak şarap servisi de yapmaktadır.
sepulturk
zaten üyelerin az entry girdiği bir site olan bilgisözlüğün iyice entry’siz bırakacağını düşündüğüm sitedir.
broken
bilgiçlerin babası,iyilik timsali independence’in;yedikleri naneleri,kırdıkları cevizleri birilerine anlatmak için engellenemez bir istek duyan bilgiçlerin sessiz çığlıklarına kulak vererek-ten (evet sırf bilgiçlere iyilik olsun diye), "bir itiraf için taa elin sitelerine kadar gidip yorulmayın, ben size aha şuraya bir site yaparım, hata yaptım bile, gelin içinizi dökün sevgili bilgiçlerim" diyerek-ten inşa etiği yeni kardeş sitemizin adı.
capt it all
itiraflarımı nasıl, nereye, ne şekilde yazacağımı dahi çözemediğim bir oluşum. dışardan izliyorum öyle. çok çekici gözüküyor dışarıdan, itiraf, rahatlamak...
edit: independence sağolsun yardım etti, yolunu yordamını öğretti. bu durumda abkz içine yazdıklarım hakkaten doğruymuş diyorum kendime çünki hala yazamıyorum.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol