toplum içinde sakız çiğneyen kadınlar

0 /
hera
caktırmadan cignenirse problem olmamakla beraber agzını aca aca sapır supur cigneyen tipler acayip ucuz görünmekteler. ayrıca otobüste bunu yapar hatunlar vardır ki birgün bunlardan birine elimin tersini indirevereceğimdir.
camurhan
toplum icersinde sakiz cigneyen erkeklerden farklari olmadigini düsündügüm kisilerdir. bu konu kültürümüzdeki erkege taninmis olan imtiyazlarin disa vurumudur. baslikta cinsiyet ayrimciligi buram buram kokar bu yüzden. basliga istinaden
- sokakta sigara icen kadinlar
- araba kullanmayi bilemeyen kadinlar
- evlilikten önce seks yapmis kadinlar
gibi tartisma konulari da acilabilir.
darklord
nasıl bir kültür nasıl bir ahlak anlayışı oluşmuş ki, toplum içinde sakız çiğneyen kadına direk orospu damgasını vurmuşuz. herkes sakız çiğner toplum içinde de dışında da bunda ne sakınca var anlayabilmiş değilim. ayıp olan bir kadının ya da erkeğin toplum içinde sakız çiğnemesi değil, o sakızı etraftaki insanları rahatsız edici şekilde çiğnemesidir.

ortalama bir hafta önce otobüse binerken önümdeki türbanlı kadın yaklaşık 5 yaşlarındaki kızına otobüse binmeden önce bağırarak "otobüste sakız çiğnenmez at o sakızı hemen yere" dedi ve el kadar kızcağız korkudan sakızı yere tükürdü. e şimdi be kadın o el kadar kızın otobüste sakız çiğnemesi mi uygunsuz ve günah yoksa doğada 3000 yıl kaybolmayacak bir maddeyi sokağa attırıp çevre kirliliğine yol açman bir vatandaşın ayakkabısına yapışmasına vesile olman mı uygunsuz ve günahtır? evet her şey gayet net...
intro568
nedense bu tip bayanlarin agizlari bozuk oluyor.kadinlarin herseyi gibi bunu da anlamak zor.dogru durust cigneseler bile artik bozduklari bir sakiz cigneyen kadin imaji olusmus durumda
hainyumurta
mekana ve zaman göre kadınların yaptığı bazı eylemler her nedense erkekler tarafından orospuluk emaresi olarak görülür.sigara içmek buna sanırım güzel bir örnek her nedense yaşadığım küçük anadolu şehrinde sokakta sigara içen kadınlara hala iyi gözle bakılmaz.sanırım erkekler olarak kadınlardan beklentimiz diğer bazı olaylarda da olduğu gibi(bkz.seks) bir işi sırf zevk aldığı için yapmaması yok eğer yapıyorsa saklaması.
enharista
türbanlısı veya türbansızı ayrım yapılmaksızın hiçbir kadına yakışmayan bir davranış bozuklugudur,görgü kurallarımıza uymamakla beraber insanlarda ucuz kadın imajı oluştururlar.
salome
kadin agzi tatlansin istemistir, sigarayi birakmis sakizla nikotin ihtiyac sinyallerine engel olabilecegine inanmistir yada sigarayi birakmamis birakmis kisvesi vermis icmeyen sevgili ile bulusmak uzeredir kokuyu ortuyordur, sakizin mide oz suyunu harekete gecirerek acikmaya neden oldugunu tamamen inkar ederek acikmasini onlemeye cabaliyordur, veyahut zihninin acik tutulmaya ihtiyaci vardir dunyayi kurtaracaktir, sakiz cigner cigner, toplum icinde de cigner disinda da cigner, cak cak da cigner, sessiz sedasiz da, balon da yapar, o balonu da patlatir yada patlatmaz icinden bir tane daha cikartir, kime ne.
incem ben
sakızı insan gibi çiğniyorsa sorun yoktur.lakin geviş getirir gibi çiğneyip üstünede patlatırsa o zaman iğrenç bir görüntü olur.
nukleerbasliklikiz
bi elinde çocuk , bi elinde sigara olan kadın modeliyle akrabalğı bulunmasından $üphe duyulan kadındır."cak cak cak" ses efektiyle di$lerindeki bütün çürükleri sergi haline getirme amacındaki bireydir.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol