saw iv

aykube
tanıtımında maceranın daha yeni başladığı belirtildiğine göre testere 10 a kadar ulaşacağı belli olan,ama yaparlarsa 100e kadar yolu var biz izleriz dediğimizz güzel film serisinin dördüncü filmidir kendisii
dalyarock
saw’ın ilk 3 filmide bilindigi üzere tuvalet ihtiyacını salonda karşılamanıza yetecek kadar korkutucuydu.bakalım son filmde ne tür psikopatlıklar bizi beklio..
goetica
kanlı sahnelerin artık fazlasıyla abartıldığı film. bazı $eylerin tadında bırakılması gerektiğini bir kere daha göstermi$tir bizlere. ha ama nedir? serinin en kanlı filmidir.

hallucinogen
jigsaw un bireysel tarihine bakışlar üzerine seyreden serinin bilinen sonuncusudur.ne ikinci kadar boş geçilmiş ne de bir kadar derli toplu tutulmuş fakat daha masif ve ürkütücü olmuş tabii baştan sona kopmadan izlemek şartıyla.

one saves a life
one takes it away...
instrument
-----------------------------spoiler----------------------------

gerilim filmidir.

-----------------------------spoiler----------------------------
aas
en güzel yanı sonunun tahmin edilememesi ve filmi izlerken bir yandan çözmeye çalıştığımız, üstelik jigsaw’ın tarzıyla ilgili bütün bilgilerin daha 1. filmde verilmiş olmasına rağmen yine de neyi kimin yaptığını bulurken kafayı yediğimiz filmin 4. bölümüdür. görünüşe bakılırsa 5. filmde yolda
dccl
----------------------spoiler---------------------------
ekim 2008 de beşincisinin vizyona gireceği saw serisinin dördüncü filmi. film saw ııı den sonrayı değil saw ııı sırasında gelişen olayları anlatıyor.filmi izleyecekler kesinlikle ilk üç filmi tekrar izlemeli eğer izlemediler ise filmleri izleyip öyle gitmeleri salık verilmekte.
-----------------------spoiler--------------------------
aello
sadece kan vardır, insan o kesmelerden koparmalardan falan gerilir, yoksa kurgu başarısızdır.

serinin ilk filmi olan saw en güzelidir çünkü o orijinal olandır, sonraları amerikalı senraristlerin olaya el atıp her şeye yaptıkları gibi bunu da amerikanlaştırmasından ibarettir, kısaca 2 3 4 ve 5 sadece para için etrafa fışkırtılan kırmızı boyadır, başka da bir şey değildir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol