diş macunu ile portakal arasındaki farklar

angelus
hayatımızın vazgeçilmez maddelerinden olan diş macunu ve portakalın birbirleri arasındaki gözle görülür veya görünmez farklarıdır.
örneğin diş macunu genel yapı itibari ile beyazdır lakin portakal beyaz değildir.
diş macunu belli bir dış koruma kapsülü ile birlikte satışa sunulur lakin portakalın böyle bir derdi yoktur onun kendine özgü kabuğu mevcuttur.
diş macununu ortasından sıkamazsınız ha "sıkarım" derseniz diş macununu kullanan diğer ahali tarafından bi ton bıdı bıdıya maruz bırakılırsınız lakin portakalı istediğiniz yerden sıkabilirsiniz; ister ortasından, ister sağından, ister solundan. kimse size "niye portakalı ortasından sıktın" şeklinde bir serzenişte bulunmaz.
portakalda bol miktarda c vitamini mevcuttur. vücuda direnç verir, keyiflendirir. diş macunu ise florit deposudur.
diş macunu ile günde en az iki defa muhatap olursunuz portakalı ise sadece canınız istediğinde görürsünüz.
portakal kabuğunu iki kat haline getirip sıktığınızda ortaya leziz bir koku çıkar ek olarak ortaya çıkan sıvı maddeyi birbirinize sıkarak neşeli bir ortam yaratabilirsiniz lakin diş macununu sadece dişinizi fırçalayacağınız zaman sıkmanız normal karşılanabilir aksi yapıldığında "deli galiba" şeklinde bir yakıştırmaya maruz kalırsınız.
goetica
portakal çiğnendiği vakit di$ arasına kaçar iken di$ macunu ve ekurisi di$ fırçası ile di$ aralarını temizleyebilirsiniz.
birisi temizlerken diğeri pisletir,ortada muazzam bir fark olu$ur.ayrıca portakal yendiği vakit dil ve di$leri hafiften sarı veya turuncu tonlarında boyayabilme özelliğine sahipken di$ macunu beyazlatmaya programlanmı$tır,istese de ba$ka bir halta yarayamaz.
nick nicki nickince
en önemli farkı portakalın dişleri fırçalayamıyor di$ macununun ise fırçalayabiliyor olu$udur.ha varsa yiğit bir delikanlı höyt ben portakalla da fırçalarım diyen onun gibi gençleri portakalların tüm posaları dişleri arasına kaçmışken gülerken görmek isteriz.
muque
en önemli farkı portakalın yuvarlak, di$ macununun ise tüp $eklinde olu$udur.ha varsa yiğit bir delikanlı "höyt; portakal da tüp $eklindedir" diyen, onun gibi gençleri dünyanın tepsi gibi olu$unu kanıtlarken görmek isteriz.
akineton
en önemli farkı birinin meyve birinin diş macunu oluşudur.ha varsa yiğit bir delikanlı höyt ben salağım yine anlamadım diyen onun gibi gençleri bu sözlüğe yazar yapanı sikeyim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol