seçim zamanları sokaklara asilan parti bayrakları

ya basta viva zapatista
parası olanın yapageldiği çalışmadır.öyle ki bu bayrakları görünebilecek büyüklükte ve kaliteli renkte yaptırmak baya bir masraf istediği gibi, bunların asılması da eğer belediyeyi elinizde bulundurmuyorsanız ve vinç tutacak paranızda yoksa imkansızdır.yaşanmış bir olay şöyledir.2002 genel seçimlerinde matbaadan ödp bayraklarını almaya giden parti üyesi gençler ankara’nın her ilçesi için 1000 adet bayrak alabilmiştir.bayrakların kumaşı kalitesiz ve birbirine dolanan cinsten olduğu gibi, renkleri cansız ve de ebatları küçük olmuştur ucuza getirmek için.o sırada gençler yandaki konuşmaya tanık olmuşlardır ve denen söz şudur:’’akp’de ek olarak 1 milyon sipariş verdiği için chp’de ek 1 milyon büyük kaliteli kumas bayrak siparişi verdi, bu gece burdayız’’.yani eğer bir kirlilik varsa bu da parası olanın kirliliği olabilmektedir.
bgat
yasaklanması için ne yapılması gerektiğini merak ettiğim eylemin sonucudur. zira sırf yasaklanması için imza kampanyası gibi şeyler bile düzenlenilebilir.
anti sol
özellikle diyarbakır’ın birçok yerinde sadece (bkz: dtp) afişlerinin olduğundan yerin göğün bu bez parçasıyla solduğu görülür...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol