eski sevgiliden olsa olsa yeniden sevgili olur

addicted to pain
’’eski sevgiliden dost da olmaz post da olmaz ve hatta ki tost da olmaz,sadece yeniden başlanılabilir’’ mantığını öne süren bir söz öbeğidir.zannımca mantıklıdır da,zira bir zamanlar herşeyiniz olan biriyle hiçbişeyinize yakın gibi bi statüde yapamazsınız.
marion
sadece dost olmak adına kendinize bile söz verdiğiniz, bir araya gelip sadece birer sigara içip sohbet edeceğiniz zaman sohbetten ileri gitmez diye düşündüğünüz, sonra geçmişi anıp " ahh be abi" dediğiniz ve kendinizi yine aynı insanın kollarında bulduktan sonra söylenecek söz öbeği..
elma sekeriiii
eski sevgiliden bir halt olmaz sözünün bir diger ifadesi.

eski sevgili eskidir, bir merhabanın olması veya olmamasıdır, asla dost veya arkada$ olamayı$ındır. ya bir daha denersin sevgili olmayı ya da denemezsin kalır öyle.

yahu ben hiç anlayamadım anlamayacagım da...

onca $ey ya$adın, bir sürü $eyi onla payla$tın... zaten $artlar ya da ki$ilerin durumları elverse birlikte olurdunuz. olmuyo demek ki ayrılmı$sınızdır. bir daha dost olmak falan nedir, naısl olur ki?

severek ayrıldıysan eger onu tekrar görmeye dayanamazsın bilirsin ki yüregin çok acıyacak sarılmak isteyeceksin... aslında görmek isteyeceksin de görmek istemeyeceksin; olmaz çünkü...

ha kar$ındakinin yaptıgı bir takım hareketler seni bıktırdıysa bırakmı$sındır onu... bir daha dost olsan;
- ya bence bunu böyle yapsak daha iyi, neden öyle dü$ünüyorsun?
+ ne alakası var ki $imdi, sen bence çok geni$ dü$ünüyorsun...
- aman bee sen hep böyleydin zaten, bu yüzden yürümedi i$te. at gözlüklerini çıkarırsan belki ararsın beni!
+...defol ya!


eger aldatıldıysan, ya sevgilini döveceksin ya bırakacaksın.. bıraksan da kimle aldattıysa onu dövmek hatta partnerini parçalamak gelir içinden. içindeki hırs büyür de büyür... $imdi sen bu hatunla veya adamla bir daha sevgili olabilir misin?


enharista
eski sevgiliden dost olsaydı bunca erkek ya da kadın birbirini yemezdi, yeni sevgili olur modifiye edildikten sonra cillop gibi olur.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol