bir delinin günlüğü

tiryaki
sevgili günlük,
bugün yine hz.isa’ydım.herkes beni çok sevdi.beni uzun uzun dinledi insanlar .etrafımda beni seven çok insan var.bugün gene elime megafon verip uzun uzun konuşturdular.ne söylersem gülmeyer başlıyor pezevenkler!

söylediklerimde komik bir şey olduğunu sanmıyorum.

gerçi büyük iskender ile aram iyi.dün yine inatlaştı ,illa sen beni tavlada yenemezsin diye.şerefsiz,hile yapacaktı iki roket sıktım kafasına kavatın.arada keçileri geliyor,neyse diyorum ,affediyorum kendisini.yok yok...yine de iyi adam,allah var.

seçimler de yaklaşıyor bu arada.ancak korkarım ki bu sefer başbakan ben olacağım.muhalefet ne derse desin ben bu işe baş koydum. bush yar..agı ödemeliden arayıp,görüşme teklifi yaptı bana.acıdım garibana telsizimden bir kaç kontör gönderdim.böyle boş işlerle uğraşacak vaktim yok.


goetica
sevgili gunluk..

niohahahahhahahahahahhahahahahhhhahahahahhauhakueköjndfsdqwleımnfddlkdmdnsyeunahahahakeıudheıneushsosehehehahaheheudhuehehahkjsdqwehahah..

evet..
kurabiye
hey günlük... naber? içeri tıktılar beni yine... ben de fırsattan istifade burdaki bi arkadaştan okuma yazma öğreniyorum.henüz harflerdeyiz.. çok yakın bi arkadaşı yüzünden içeri atmışlar onu da. iyi çocuk. kanka olduk hemen. dilsiz olduğundan şüpheleniyorum. hiç sesini duymadım şimdiye kadar. telepatiyle anlaşıyoruz...
fasa fiso
sevgili gunluk,
bugun de bos beles bi gundu.belki geceydi.belki aydi.belki yil.yaniliyor da olabilirim.belki hala sabah vakti.ama gel gor ki gecti gitti.degisen bir sey yok hayatta.ayni zirvalar.ben deli degilim.kendime artik yeni bir huni almaliyim.yigit ozguru de arayabilirim aslinda.belki bir esantiyon huni.haa ne dersin gunluk.hayir gunluk sacmalamiyorum.
dipsiz bir not:ben deli degilim gunluk...
artemisia
"sevgili günlük bugün bakkala ekmek almaya giderken sen değil miydin merdivenden kedi geçti ta ki ben bilmem ama yanlış sorular bunlar hep sabırsızsın hep kararsız dediğinde bana ben bile susamamıştım bu kadar çünkü aptalsın aptaal aptaaal. di mi artemisia? evet artemisia.. seni sevmiyorum ben. ben de sevmiyorum ben..."

not: kendi günlüğümden copy paste’dir. ve işte deli günlüğü böyle bir şeydir.
salome
icine; " yavrucum! emin ol deli degilsin, eger olsa idin ne farkina varmistin da gunlugunu deli gunlugu olarak nitelendirebilmistin ne de birileri farketmeni saglamis olsa bile kabullenebilmeyi basarabilmistin, bir dost" yazilmasi gereken gunluklerdir, ee elbette bir dost tarafindan.
nah
sefkili günlük,

şu tikky lere o kadar sinir oluyorum ki anlatamam. bi de şu kafamdaki huni sıkmaya başladı bi boy büyüğünü alcam. umarım bulurum. yoksa kafayı yiycem. neyse, a kare + b kare = c kare formülünü edebiyatta ikisi birbirine bağlı üç farklı konu üzerinde denemeye çalıştım bugün, olmadı. ben zaman makinasına devam ediyorum. sen de burada uslu uslu yat, kimseye okutma kendini sakın, yoksa deli sanarlar beni hee:)

öptüm ayracından. yarın görüşürüz, canımsın.
calamitycans
sevgili günlük,
bugün arkadaslarıma yeni erkek arkadasımı tanıttım ama ısrarla bana öyle birinin olmadıgını söylediler, onu göremiyorlarmış. sanırım arkadaslarım delirdi. can kadar harika bir insanı nasıl görmediklerini ve aramızda olmadıgını söylerler. sanırım beni çok kıskanıyorlar ve bu yüzden böyle bir tavır takınıp can yokmus gibi yapıyorlar. neyse allah akıl fikir versin hepsine.
rumuz pilis tiray egen
geçenlerde seyrettim gazeteyi spiker okuyodu haberleri, bilmem dünyanın kaçıncı bankası batmış falan da filan, deli bunlar yahu paralar bende gelin alın diyorum almıyolar, sonra ata bindim ya ben o akşam attan düştüm sanıyolar, halbu ki yarışı kazandım ama yazık bırakın öle bilsinler. he ne diyodum mavi giydim işte sarı ayakkabılarıma çok yakışmıştı, denyo mudur nedir bizim berber ayaklarımı tıraş ederken saçımı kesmiş. vallahi akıllı kalmamış memlekette. geçende bizim bakkal almış eline yazar kasayı dükkanda oturuyo çok komik ya ne işin var senin dükkanda sen bakkalsın arabanla gezmen lazım dedim yürü git işine dedi, bende kapısına işedim..

herneyse gelelim önemli meseleye, ablamı istemeye geldiler biz de verdik. enişte de deli, bana topaç getirmiş oynayım diye. ulan manyak herif ben askerlik yaşına gelmiş bi adamım, benim şimdi misket çağlarım ne işin var topaçla! ama yazıktır dedim kırmadım aldım, iyi burun karıştırılıyo... herneyse işte maç 55 sıfır bitince biz başladık halay çekmeye, nuri’ye dedim hadi içelim! olmaz, ramazan ayındayız dedi. halay değilmiş o çektiğimiz sahura kalkmışız, çalan da davulmuş bende anlamadım git gide garipleşiyo insanlar. angelina da bu aralar aramıyo kesin aldatıyo beni... bu ne lan ışıklı mışıklı elimin altında alın şunu deli herifler adnasndsfsdnbfudsbdsbdsbısfbadbakkdaslasdlsd....................................
atacamadesert
bizim bakkal almış eline yazar kasayı dedi bak bu da senin gibi yazar hay allah dedim bakkal da iyi adamdı ama hani bi bakkal amca vardı komik bir dizide ölmüş idi çerkez miydi laz mıydı

ablamı istemeye geldiler hepimiz verdik ablam hariç dün gece hiç tanımadığım bir partiye sırf sana benziyor diye evet oyu verdim müslüman kadınlara rahibe gibi demişler birbirlerinin peşinde gezen sonu p harfi biten bir partideydim gecenin körü baktım sağ tarafımda duranların sol tarafımda duranlardan bir farkı yok yüz yıl sonra ibadete açılmış bir kilisede patrikin eteklerine yapıştım bilmediğim bir dilde bilmediğim bir dinde ama öylesine tanıdık bir nağme ile dua okuyorlardı ki gökten melekler inse çarli nin meleklerinden hani bir kız vardı e.t. de de oynayan noldu ona gelse de esrar çeksek beraber

nickten yana sansim yok
sevgilim günlük. bugün sana çıkma teklif etmeyi düşünmemin 1 yıl, 2 ay, 3. gün, 4. saat, 5. dakika ve 6. saniyesi. dikkat edersen 123456 diye gidiyor. sırf bu yüzden bu ânı bekledim. yo yo beklerken sıkılmadım hiç. bir karınca yuvası var dışarıda bir yerde. orda da bi karınca var ufak böyle, minik. yuvaya girdi 1 senedir yuvanın başında bekliyorum hâlâ çıkmadı. içeride ne yapıyor çok merak ediyorum. ha bu arada halamlar da seni çok özlemiş. kulak memelerinden yalamak istiyorlarmış. çıldırdılar şu anda. neyse kapatıyorum çok yazmasın. şşş.. dur dur. önce sen kapa. aa hayır sen kapa. hayır hayır hayır... ehi kapadım. böhü.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol