dogo argentino

redcrow
prof.dr.antonio nores martines’in on köpek türünü birleştirerek yarattığı genetik harikası yaratık.türkiye’de sayısı çok azdır ve mevcut köpeklerin seceresi genelde bozuktur.bahsi geçen türün laboratuvar köpeği olmasından ötürü secere bozukluğu ciddi bir sorun demektir ve dikkat edilmesi gerekir.zira bacak önemli bir uzuvdur ve mealesef kopunca yerine yenisi çıkmaz.

http://www.havhav.com/forum/viewtopic.php?t=365

myysteriouss
atletik görünümlü, kaslı yapıda ve orta boyutlarda bir ırktır. iyi bir bekçi köpeğidir. ailesine bağlı olan bu ırk oldukça akıllı ve oyuncudur. çocuklarla ve tüm aile fertleri ile iyi anlaşır, öpülmekten ve kucaklanmaktan hoşlanır. iyi bir eğitim ve sosyalleşme sürecinden geçmesi gerekir.

güçlü olan bu ırkın, kuralcı ve tutarlı bir sahip tarafından yetiştirilmesi gerekir. ilk köpek sahibi olacaklar için uygun bir seçim olmayabilir..
dccl
koruma için çok iyi bir tercih olabilecek bir köpek. ancak ırk olarak avcılığa olan yatkınlıkdan mütevellit biraz saldırgan bir ırk.
orqn
bir köpek cinsi diyolar ama ben inanmıyorum.bu hayvan köpek olamaz.bi kere ne akla hizmet genleriyle oynanmış,labaratuarda hazırlanan bi hayvanı sen köpek diye alıp evinin önüne koyuyorsun.yarın öbür gün seni yerse sorumlusu kim olacak.
içgüdesel olarak koruyucu olan köpekleri yetiştirmek varken sadece koruma amaçlı bir yaratık yaratmak da neyin nesi?bi de bunu yapan ben bi halt ettim diye geziniyordur şimdi..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol