rock sözlük

anti sol
ilk sözlük deneyimi yaşadığım ve birçok güzel insanla tanışmamı sağlayan sözlüğümün yeni hali.ne yalan söyleyeyim bir arabeskçiyim ama arka plan çok güzel olmuş.
http://www.sozlukk.com/
independence
benim de en begendigim yeri arka plani olmu$tur.cok eglenceli bir arka plan.

sayfa görüntülenemiyor
aradığınız sayfa şu an kullanılamıyor. web sitesi teknik sorunlar yaşıyor olabilir ya da tarayıcınızın ayarlarını değiştirmeniz gerekebilir.

--------------------------------------------------------------------------------

lütfen bunları deneyin:

yenile düğmesini tıklatın veya daha sonra yeniden deneyin.

sayfanın adresini adres çubuğuna girdinizse doğru yazdığınızdan emin olun.

bağlantı ayarlarınızı doğrulamak için araçlar menüsünü sonra da internet seçenekleri’ni tıklatın. bağlantılar sekmesinde ayarlar’ı tıklatın. buradaki ayarlar, yerel ağınızın (lan) yöneticisi ya da internet servis sağlayıcınız (iss) tarafından yapılanlar ile eşleşmelidir.
ağ yönetici’niz etkinleştirdiyse microsoft windows ağınızı inceleyip ağ bağlantı ayarlarınızı otomatik olarak bulabilir.
windows’un bu ayarları arayıp bulmasını istiyorsanız,
ağ ayarlarını bul’u tıklatın
bazı siteler 128-bitlik bağlantı güvenliğini zorunlu tutmaktadır. yüklü güvenlik güç derecenizi belirlemek için önce yardım menüsünü sonra da internet explorer hakkında’yı tıklatın.
güvenli bir siteye erişmeye çalışıyorsanız güvenlik ayarlarınızın bunu desteklediğinden emin olun. araçlar menüsünü sonra da internet seçenekleri’ni tıklatın. gelişmiş sekmesinde güvenlik kısmına kayın ve ssl 2.0, ssl 3.0, tls 1.0, pct 1.0’a ilişkin ayarları değiştirin.
başka bir bağlantıyı denemek için geri düğmesini tıklatın.


yaziyor arkaplaninda.ama ilginc tarafi ne bir ba$ka yazi ne de bugun ya da dun yazilanlari gorebilecegim bir buton bulamadim.

hayir insan merak ediyor bilgi sozluk hakkinda yazilanlari.
independence
normalde ba$ka sozlukler aleyhine yazilar yazmam.herkesin kendi zevkidir bir $eyler yapmak, yaparlar ve ba$arili olurlar ya da olmazlar onu zaman gosterir.tam aksine destekler nitelikte yazarim "eger gercekten bir emek" varsa.ama sen kalkip bir ba$ka sozlugun veritabanini bir yerlerden indirip kendi uyelerin yazmi$ gibi istatistiklerine bile bunu yansitirsan ben buna hirsizliktan ote bir isim veremem.

konunun aciklamasi $u $ekildedir: bir sozluk vardir, bilgi sozlukten daha once kurulan ve benim de bir zamanlar yonettigim bir sozluk.sonra bu sozlugunun sciripti ile birlikte db si calinir ve internet uzerinden ki$ilerin indirmesi icin aleni $ekilde sergilenir.bunun uzerine emek vermekten kacinan daha da dogrusu emek verebilecek bilgiden yoksun ki$iler bu scripti ve db yi download ederek herhangi bir hosta yuklerler, bir de domain koyarak "aha sozluk yaptik" diye ortaya cikarlar.bu sayede bir ayda turkiyede onlarca sozluk acildi birbirinin birebir aynisi olan.lakin bu zamana kadar kimse kodlari ve scripti haricinde db sini kullanmami$ti.bahsi gecen site ise konuya son noktayi koymu$ ve ba$kasinin db sini kendi db si gibi kulanarak ortaya cikmi$.oyle ki $u gunlerde acilan sitenin icerisinde yazilan yazilar 2003 senesine dayaniyor.

buyuk terbiyesizlik.
bloody mary
kim yapmıştır, kim yazar bilmem nedir ne değildir..
sadece açtım ve bir baktım gördüğüm 5 6 başlık ile, bilgi sozluk için yazılmış ’orda kim yazmak ister ki’ gibi bir cümleden ibarettir..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol