evin onunde sürekli miyavlayan denyo kedi

goetica
7 gun 24 saat boyunca hic susmadan durmadan dinlenmeden miyavlamaktan da öte sesler çıkaran (kimi zaman bebek ağlama sesine benzeyen turden kabus gibidir)denyo bir kedi turudur bu.hayata geli$ amacı miyavlamaktan ibarettir.mart’ın gelmesini beklemeden aylar oncesinden miyavlamaya ba$lar..

once du$unursunuz ki yazıktır gunahtır hayvan acıkmı$tır belki..yemek indirirsiniz belki yer susar diye..fakat o da ne kedi boğazına kaçacağı gerçeğini bile bile yerken bile acaip sesler çıkarmakta ve asla susmamaktadır.arkanıza bile bakmadan kaçar gidersiniz..

uykunuzun bir yerinde derinden derinden kedi sesi duyarsınız.."ruya lan bu" diye du$unursunuz..gece boyu kedi ruyasından ba$ka bir $ey göremezsiniz.fakat ortada bir gerçek vardır ki kabul etmek istemeseniz de ruya değildir..

surekli miyavlayan kedi bela gibi bilinç altınıza bodoslama dalmı$tır..

kafasına su dökeyim kaçar gider diye du$unup kafasından a$ağı bir kova su dökersiniz,zerre kımıldamaz..
kafasına bir $eyler atarsınız kafası kırılır yine kendisi kımıldamaz..

bundan sonra senelerce benimsersiniz onu,o senelerce hic susmaz,siz kedili ruyalara alı$ırsınız,gül gibi geçinir gidersiniz..

mart ayında diğer di$i kedi bireyleri gözden geçirir iki çimdik atar yoklarsınız,artık bir kedi annesi/babasısınızdır en nihayetinde.

evin onunde surekli miyavlayan kedi,allah belanı versin!
goetica
pist kelimesini algılayamayan,git deyince gitmeyen,mart falan dinlemeyip yılın her ayında sürekli miyavlayan gerzek kedi çe$ididir.
marcussen
bir yumağı ipi ile güzelce kedinin ulaşabileceği yere kadar sarkıtıp kedi tam yumağa hamle yapıcakken yukarı çekerek olayı bir daha tekrarlayıp kedinin havada olduğu anda tekmenin çakılması durumu
hoscakal yarin
kafasına bişeyler yemesi gerektiğini düşündüğüm kedidir zira o acıyla kaçacaktır siz de sesin rahatsızlığından kurtulmuş olacaksınızdır.
alchoburn
neden miyavladığı değil de sadece rahatsız edici sesi göz önüne alınan kedi...’hele bi süt verin hele bi karı kız ayarlayın yavrucağıza’ diyesi geliverir insanın.
angelus
çiftleşecek bir kedi bulunca susma ihtimali %100 olan kedidir. ama o zaman da başka başka sesler geliyor, o vakit üstlerine su döküp ayırmak gerekiyor kedileri. sonra bir de terlik atarız kaçsınlar diye, o zaman kaçarlar evinizin önünden. denyo işte, ille ekstrem yöntemler kullandıracaklar a.k.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol