solda birleşme

aliveli4950
dünyanın her yerinde sol birleşirken türkiye için olması zor bir ihtimal gibi görünsede genede umudu kaybetmemek lazım ki ustanın dediği gibi;umuttur fakirin ekmeği.
(bkz: solcu sanrıları)
edit:galiba bende zavallı solcu oluyorum(?)
ya basta viva zapatista
ilkelerde ve asgari müştereklerde anlaşıldığı taktirde zor olmayan hadisedir.türkiye’de diğer ülkelere göre zor olmasının nedeni soldaki kafa karışıklığı ve kendisine sosyal demokratım diyen sağcıların zihinleri bulandırmasıdır.türkiye’de 12 eylül’den itibaren başlatılan sol avı başarıya ulaşmış ve solu temellerinden sarsarak kitelelerden ayırmıştır.bugün için sol bir kültürden bahsetmek zordur.ülkede sol kendisini doğru tanımlayabildiği ve de solun ne olduğu konusunda halkta bulanıklık olmadığı vakit olmayacak şey değildir.demokratik güç birliği yerel yönetimler için asgari müştereklerde anlaşamasa, sol olmayan kimi akımları içine alsa ve doğru bir şekilde örgütlenmese de gelecek için bir umut ışığı olmuştur.
maliyeci
solun tabanının sağ partilere,sağın tabanının ise sol partilere oy verdiği,eşi benzeri olmayan bir ülkede zor bir durumdur.he imkansız mıdır? değildir,ama zordur.
van ness
politik düzeyde her kesim menfaat gözettiği için emellerinin peşinden gidiyormuşçasına davrandığından gerçekleşmesi mucize olan şey.
independence
-cafer solda birle$elim!
-kezban biktim senin $u fantazilerinden.bir gun sagda birle$elim bir gun ortada bir gun mutfakta bir gun koridorda.bugun de solda birle$elim cikti ba$imiza.bakalim yarin evin hangi ko$esini alet edeceksin sapkinliklarina.yatagin suyumu cikti be kadin!
-cinsel hayatimiza sekte vurma cafer!
-peki kezban.tamam kezban.bugun de solda birle$elim kezban.bi gun bel kaymasindan felc olucaz senin sayende ama du bakalim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol