isilay saygın

sepulturk
hayatı boyunca cinsel ilişkiye girmemeyi çıkıp bir marifetmiş gibi anlatan eski dönem bir bakandır. küçük ibo’nun zamanında hülya avşar’ın kucağına oturmasını "ülkenin namusu elden gidiyor hanııımm yetişin" şeklinde yorumlamışlığı vardı. garip bir kadındı. fiks lacivert bir etek-ceket takımı vardı onu giyerdi. ha bir de bakireydi hani belki yazmamışımdır da tepeme biner diye korktuğumdan belirteyim tekrar.
salome
sanirm salome(nietzche) olmaya ozenmisti. zamaninda turk gencliginin alay konusu olmustur bekaretini koruyan durusu ile, halen oyle midir oldukca merak etmekteyim.
sepulturk
artık istese de bekaretini bozduramayacak kadındır. mide denen bir şey var canım. yaş olmuş 60 küsür. olmaz senin iş ablam.
angelus
reşit olmayan bireylere bekaret testi uygulamasını da hararet ile savunmuştu sanırım "nıhaha herkes bakire olsun, herkes bakire kalsın" şeklinde ağzının kenarlarından bir takım köpükler çıkartarak zannediyorum sinirden.
salome
o donem okullarda oyle bir soylenti yayilmaya baslamisti, saglik ocaklarindan gelip kizlari bekaret testine tabi tutacaklar diye, kimileri pek sevindiydi okuldan atilacaklar bitecek bu iskence diye hatirlarim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol