don lastiğinden sapan yapmak

pars
kuş vurmak için degil insanları şuçlamak , yargılamak , yagırmamak için kullanılan sapandır.can yakmaz ama iç yakar.
bir bilen
kaçak göçek denize giren ergen gerisinin aileye yakalanmamak için çıkardığı donunu, daha yangaz arkadaşları kaçırır ve suç aletine dönüştürür.
kırılan camda, yarılan kafada pay sahibi olunur.

--------------------promosyon--------------------
hacılara hocalara tombul gacılara 5 metre don lastiği 1 lira!!!
--------------------promosyon--------------------
volfied
serum lastiginin bulunmadıgı durumlarda alternatif olarak kullanılan menzili serum lastigine gore daha az olan suc aleti.
pichofthelast
serum lastiğini bulamayan çocuğun ailesi veya kendi imkanlarıyla evdeki donları teste tabi tutup en uygun olanından lastiği çıkarmasıyla başlayan macera. sonra ağaç ağaç dolaşıp y şeklindeki dalı arama çalışması not: incir ağacının dalı tercih edilir.en son olarak üstündeki kabuğunu soyup hazır hale getirilir.veee kumruların,güvercinlerin,serçelerin,camların korkulu rüyası don lastiğinden sapan hazırdır.
yamacyolcu
çocukken bir çoğumuz yaptığımız şeylerdendir. aşk’a benzer. önce don lastiğinden yapmak için bir süre don lastiği ararsın yaparsın fakat seni tatmin etmez, sonra gidersin etkisi daha fazla olan bir şeyler arasın ve serum lastiği aklına gelir ve onla yaparsın daha etkilidir. aşk da buna benzer önce bir kızı seversin fakat ona ulaştıktan sonra tatmin olmayıp etki gücü daha fazla olan birini ararsın.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol