11 kasım 2006 bülent ecevit in cenaze töreni

independence
eski ba$bakanlarimizdan bulent ecevit’in ankara’da bulunan devlet mezarligina defnedilecegi toren.bu torende asayi$i korumak icin ankara’dan ve cevre illerden 11 500 polis gorev yapacak.ayrica toren alani uzerinde ucu$ yasagi uygulanacak ve ankara’da pek cok cadde trafige kapatilacak.
cetniklereolum
anlamsız bir şekilde bekletilip nihayetinde 11 kasımda düzzenlenecek törendir fısıltı gazetesinin haberlerine göre aynı gün akp kongresi olduğu için provoke etmek isteyenlerin olacağı törendir.
sepulturk
orda bulunan kendini solcu, demokrat sanan liderlerin artık şu kalabalığı görmeleri gereken törendir. bu bir kurtuluş artık yükselme devrine geçiş olmalıdır. ama ne yazık ki ordakilerin hiç birinde ben bu potansiyeli görmüyorum.
cetniklereolum
oldukça kalabalık bir tören olmuştur madem bu kadar seviliyordu bu kişi neden sandıktan çıkamadı neden oy verilmedi kuru kalabalık işte.
bgat
türkiye’den her kesimden insanın -politik görüşü ne olursa olsun- katıldığı kalabalık bir tören olmuştur.
chamomile
eşi rahşan ecevit’in, yaşına ve yorgunluğuna rağmen, ayakta dimdik durduğu ve gözlerini eşinden ayırmayan tavrıyla iç sızlatan görüntülerin yaşandığı 11 kasım günü.
anti sol
ülkenin dört bir yanından katılım sağlanması için 6 gün bekletilen ama yine de o dedikleri kalabalığı yakalayamayan tören.işin komik yanı ise bu kadar az kalabalığı görüpte tekrardan solda birleşme safsatasının tekrar gündeme gelmesidir.
(bkz: solda birleşme)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol