banka hesabında fazladan para olduğunu görmek

angelus
imkansıza yakın bir hadise olması ile birlikte güzel bir düşüncedir hesaplarınızı kontrol ederken hesabınızda olan lakin size ait olmadığını bildiğiniz 1 milyon dolarlık bir meblağ. gerçi para sizin hesabınızda ise düz mantık sonucu sizin olmuş oluyor, eğer yanlışlıkla yatırılmış bir para ise bugun 1 milyon dolarına sahip çıkamayan yarın kim bilir nelerine sahip çıkamaz düşünce peydah olabiliyor.
aysemayse
her zaman şüphe ile yaklaşılan ve ben şimdi bunu çekersem sonra bi yanlışlık durumunda nasıl öderim dedirten durum.
gulumsee
mümkün olmama olasılığı ne kadar yüksek olsada yaşayan arkadaşlar vardır bu güzel duyguyu.hele birde ihtiyacın olduğu zamana denk gelirde bu mucizevi olay o zaman süper olur işte.
freak
gecen yıl başıma gelmiş olay lakim dikkatli olunmalıdır. evin telefon faturalarının hesabımdan yattığının farkında olmayan ben bütün parayı cekip bir güzel harcamışımdır. sonrası ne olmuştur? annem telefonda evin telefonlarının kesildiğini, böyle bir rezaletin olamıyacağını bankaya gidip kavga edeceğini anlatmaya başlar. ben ise para sıkısıklığı icinde gececek önümüzdeki haftayı düşünmeye başlamışımdır. dikkat..
el menzile beynel menzileteyn
babanin alipta hemen bankaya yatirdigi ikramiyeyi havadan gelen para olarak gormektir..tatildeyken catir catir yenir bol bol alisveris yapilir..yaptiginiz alisverislerin bonus puanlariyla eli sopali bir baba hediye olarak coktan evinize gonderilmistir..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol