aynı yazarın birbiriyle celisen entry girmesi

angelus
efendim yazar kişilerin entrylerinde görelebilecek olan bir dönem farklı, başka bir dönem farklı düşünceler ile entry girmesi sonucu vuku bulabilecek olan hadisedir. esasında gayet leziz bir durumdur zira yazarın sabit fikirli olmadığı zaman içerisinde fikirlerinde farklılıklar yarattığını görebiliriz. başka bir açıdan bakarsak sözüne sadık olmayan, rüzgar nerden eserse tadında bir yazar olduğunu da anlayabiliriz ki bu tamamı ile entryi okuyan bireyin yorumuna kalmış bir durumdur.

ps: efendim belirtmek isterim ki "aynı yazar" tabiri ziyadesi ile başlığı oluşturmak adına kullanılmış, belli bir yazar veya yazarlar gözetilmemiştir.
bloody mary
bir de yazarın birbiriyle çelişen cümlelerinin toplandığı aynı entryler vardır ki; bunlar yazarın kendi içerisinde çeliştiğinin direkt ifadesidir..
lady rosenred
eğer aynı gün içerisinde biribiriyle çelişkili entryler giriyorsa haleti ruhiyesinin pek de iç açıcı bir durumda olmadığı,ne dediğinin kendisinin pek farkında olmadığı kanaatine rahatlıkla varılabilir.çünkü alenidir ki yazarın amacı başlık hakkındaki düşüncelerini,bildiklerini aktarmak değil kim ne derse o şekilde fikir beyan ederek puanını arttırmak ya da popülaritesini arttırmaktır.ha eğer ki çelişkiye düştüğü entryleri arasında belli bir zaman farkı varsa o zaman bu kişinin zamanla fikirlerinin değiştiği,belki biraz daha olgunlaştığı,espri anlayışının değiştiği vs kanaatine varılabilir pekala.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol