sözlüğe mal mal bakmak

igoriyan
en son ne zaman entry girdiğini unutmanın ardından sözlükle ilgili tüm reflekslerinin kaybolduğu anlamak ve herşeye seyirci olma durumunu ruhunda hissetmektir aynı calısan iş makinasını seyreden orta yaş ustü emekli bi amca gibi.
diho
sadece süper entrylere bakıp oy vermek diğer yazılanları okumamak aman buda çok uzunmuş be abi oku oku bitmez diyip sadece bkz bulunan entryleri okumaktan farksızdır
elchi
bilgi dağarcığı henüz ufacık tefecik olan bilgiçin; yazacak, paylaşacak şeyi olmadığını farkettiği an yaşadığı olaydır. zor olsa gerektir. allah kurtarsındır.
lady rosenred
kimi zaman öyle absurd, öyle saçma, öyle "dur bir şey yazayım da millete giydireyim" tandanslı entryler göze çarpmaktadır ki bilgiçlerin sözlüğe mal mal bakmaktan başka yapacak bir şeyleri kalmaz, hatta çoğu kez mal mal bakmakla mükellef olmaları şaşılacak bir şey değildir.
kurabiye
şu anda kurabiyenin kafasını ekrana vurmak suretiyle, kafasını ekrandan her uzaklaştırışında yaptığı şeydir.görüldüğü gibi hala düzgün cümle kuramamaktadır.mal mıdır?evet maldır.
elma sekeriiii
insanin yazasinin gelmedigi durumlarda bir ton $ey bilse bile sözlüge alik alik bakma durumudur. farkettigi abukluklari, degi$en dunya dengelerini, degerlerin yitirildigini, milletin cilgin gibi cinsellik üzerine yazdiklarini gordukce ne hale gelmi$iz artik diyerek...

(bkz: ali$kanligim oluyor giderek)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol