hafta sonu tadılat yapmaya karar veren ibne komşu

angelus
efendim bütün bir hafta çalışmış didinmiş ve hatta hafta içi gündüz saatleri yetmemiş geceleri de çalışmış ve tüm bunları hafta sonu gerçekleştireceği uzun uyuma seansları, pc. başında entry girme sevdası ne bileyim tv izleme, radyo dinleme aşkı ile alınan gaz ile başarabilmiş olan bireyin tüm bunları hayata geçirmeye kalktığı an itibariyle vuku bulan matkap, çekiç, keser, balta, hilti vsvs sesi ile gerçek dünyaya dönmesi ve bu sesleri çıkartmakla kendini yükümlü hisseden komşusuna ibne komşu demesiyle gerçekleşmiş olan hadisedir.
çağımızda kendine yer bulmuş olan "nerde o eski komşuluklar" gazı bu tip bireyler nedeni ile "nerde o eski komşuluklar" kıvamına gelmiştir. ha şimdi soracaksınız " e ne zaman yapacak bu adam evinin tadilatını?" efendim hafta sonu yapacak tabii ki lakin sabah 7:30 itibari ile başlayıp sabaha karşı 03:25 itibariyle bitirdiği zaman bu tadilatı anlının hakkı ile hakeder ibne komşu yaftasını.
murat kaner
komşusunun depremde oluşmuş duvardaki çatlaklardan özel hayatını izleyip mastürbasyon yaptığını anlayan homoseksüel bireyin hafta sonu takım taklavat edinip onarıma girişmesi sonucu dikizi kesilen gözlemci komşunun bastırılmış cinsi dürtüleriyle dudaklarından kopan eleştirisel tespit cümlesi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol