çevreye verdigimiz rahat hay amına koyim ya

independence
"cevreye verdigimiz rahatsizliktan dolayi ozur dileriz" cumlesini kurmak uzereyken bir anda "lan bana ne lan.ne haliniz varsa gorun, caniniz cehenneme amina koyim ya" du$uncelerine gark olup bir de bunu yuksek sesle telaffuz eden belediye yetkilisinin kirdigi pot.
angelus
çevreye verdiği rahatsızlık nedeni ile ilgili çevreden özür dileme girişiminde bulunan birey, eyleminin orta yerinde sevdiceği ile randevusu olduğunu hatırlayıp, "...nasıl unuttum arkadaş, sikti şimdi toynağımı" şeklindeki düşüncesinden önce "hay amina koyim ya..." tadında bir tepki vererek gerçekleştirdiği hadisedir.
armour
"çevreye verdigimiz rahatsizliktan dolayı özür dileriz" cümlesini kurmak üzereyken rahatın götüne battığını hisseden bireyin söylemidir.
independence
"cevreye verdigimiz rahatsizliktan dolayi ozur dileriz" yazmaya cali$irken cumlenin yarisinda bunalip aldigi maa$i falan du$unup akabinde hayati yeniden sorgulayan, sorgusunun sonucunda da bir noktaya varamadan elinde ne var ne yoksa saga sola firlati oradan uzakla$an birey cumlesi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol