pkklilara olum

wotanmituns
turkiye’yi pkk dahil kim ne sekilde geriye goturmek istiyorsa, pkk yada diger orgutler gibi cahilin aklını turlu numaralarla turkiye’ye karsı getiriyorsa ve kim bunları destekliyorsa icinden cıkılmaz beddualar diliyorum.
ya basta viva zapatista
pkk’lılara şeklinde açılmış olması gerektiği halde türkçeyi dahi doğru kullanamadığımızı gösteren başlıktır.unutulmamalıdır ki bu örgütü destekleyenlere ölüm demek kolaydır da bu örgütü yaratan derin devlete ölüm diyememek neden bu kadar zordur hiç düşünülmemektedir.kan üzerinden siyaset yapanların, enternasyonali yaratmak istemeyenlerin ve tabi ki neoliberallerin köpeklerinin tamamına ölüm denmesi daha mantıklı olacaktır.
capt it all
17 aylık bebeye tecavüz edenleri salıverelim, tüm pkklıları da öldürelim ne güzel! sonra başka pkklılar da çıksın, onlar da biz türkleri öldürsün, biz tekrar onları öldürelim, onlar tekrar bizi öldürsün... bu böyle sürüp gitsin. belki 500 bin insanımızı kaybederiz ama olsun! tüm pkkyı kökten bitiririz.
oysa;
"dağda insan avlayacağına ovada siyaset yapsınlar"

ne kadar mantıklı...
capt it all
türkiyenin 10 yıldır yapmak istediği ama yapamadığı... kardeşim olmuyor. bitmiyor. zaman değişti, şartlar değişti.
kendisinden ve partisinden hiç hazzetmesem de, mantıklı düşünce sinyalleri veren bir politikacımız olan mehmet ağar bu konuya son derece iyi yaklaşmış. bitmiyor diyor adam, artık alalım silahları polis ve askerler harici herkesin elinden. ölmesin ne bir kürt ne bir türk.... ölen pkklılar da saf kürt vatandaşlarımız. onlar daha ne büyük bir yanlış yaptıklarını dahi bilmiyorlar, niye sürüklüyoruz ki hala bu anlamsız mücadeleyi?
cetniklereolum
yıllardır zaten binlerce pkk lı ölmektedir ve ölmeye devam edecektir çünkü gittiği yol yanlıştır sonunda felaket vardır ne kadar hain olursa olsun onlar bu ülkede yetişip bu ülkeye isyan edenlerdir pkk nın en büyük dayanağı kürt sorunudur bu sorun tartışılır ve nihayetinde çözüme kavuşturulursa pkk da bitecektir ancak inkar ve çözümsüzlük sürdükçe yaşadığımız acılar azalmayacaktır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol