kış saati uygulaması

0 /
independence
gune$ enerjisinden daha fazla faydalanabilmek amaci ile yapilan uygulamadir.saatler geriye alinir, gune$in enerjisinden daha fazla faydalanilir, milletce tasarruf saglanir ve hayat piril piril olur.

tipki 29 ekimi 2006 yi 30 ekim 2006 ya baglayacak olan geceyarisindan sonra saat 02:00 de saatlerimizi bir saat geri alarak katilacagimiz uygulama gibi.
karpuzz
gectik coktan hatta adapte bile olduk. bu sabah 1 saat daha fazla uyuduk.
artik 30 derece meridyeninin saatine gectik. aslinda su anki saat esas saattir. yani biz yillarca bu meridyenin saatini kullaniyorduk sonra birileri cikti tasarruf yapicaz dedi ve yaz saati uygulamasini baslatti. biz o gunden beri boyle her sene bir adim ileri bir saat geri cambaz olduk. lakin biz su anda izmir saatindeyiz.
fergadan
duvarlardaki saatlerin birkaç gün uyum göstermekte zorlandığı uygulamadır. bişeyin üstüne çıkacaksın, düzelteceksin, zor iş onlar...
fergadan
kış saati veya yaz saati farketmez; her bahsi geçtiğinde mutlaka bu uygulamayla alakalı başa gelen işlerin hatırlandığı enerji tasarrufu muamelesidir.
alchoburn
tarım ağırlıklı üretim yapan ülkelerin sıkça kullandığı bir metoddur; sanayi devrimini gerçekleştirmiş ülkelerce fazla tercih edilmez.

orqn
bu gece uygulanacaktır.saatler 04:00 olduğunda hep beraber 1 saat geri alacakmışız.bir ara kalktı bu uygulama falan diyorlardı ama yalan olmuş demekki.
independence
4 gun once ba$ladigim uygulama. neden erken ba$ladin diyenlere yaz saati uygulamasina da erken ba$layacagimi soyluyorum, kafalari kari$iyor, egleniyorum.
independence
yakla$ik 7 dakika once ba$layan uygulama. sirf bu sebepten oturu bu entry, kendisinden 53 dakika once yazilmi$ bir entrynin arkasinda yer alacak. boyle de salakca bir sistemdir i$te sql.
nickten yana sansim yok
şimdi ben saatimi dörde kurdum diyelim. o an da saatimi üçe aldım. şimdi ben dörtte mi kalkmış oluyorum yoksa üçte mi? buna kafam çok takıldı. babamı kaldırdım uykusundan, sordum; çarkına sıçayım senin dedi. o kafa karışıklığıyla gözüme uyku girmedi tabi. şimdi bir rehabilitasyon ve şefkat evinden yazıyorum bu entry’yi. mutlu sayılırım ama kafam hâlâ karışık.
nerobianco
laptop bu uygulamayı otomatik olarak yapıyormuş. emin olamadım ben de bir saat geri aldım. zaten bir de viyana sınırları içindeyimki o da türkiyeden 1 saat geri. şuan burda sabah 9 bana göre yani. uygulamasını sikiim.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol