türkçekarakter

muque
girdileriyle gözümde yeni gelen bir çok yazar arasından sıyrılmış belli ki dolu yazar.ama herkesi de kaile almamaısını diliyor, "sen yaz hocam biz okuruz" bile diyorum...hoşgelmiş...

melankomik
#403865

ukde dolduruş stiline hayran kaldığım hmmm şey. yazar. evet. pek de faydalı biriymiş gördüğüm kadarıyla. bizi bilgilendirmeye devam ediyormuş. kolay gelsin.
myysteriouss
gece gece hiç te işimiz yokmuş gibi bir yandan sürükleyici bir film izler gibi telegol izleyip yalanların arasında kaybolduğumuz,aynı zamanda da huztın üzerinden kritik yaptığımız kişi.yeni sezon bölümlerinde görüşmek üzere demek isterim.
bgat
aynı üniversitenin koridorlarında yürüdüğüm, hayal dünyası geniş kelimelerin içinden çıkma, az konuşup çok yazan bir hayalperest. daima zamana karşı bir şeyler yarıştıran acıların çocuğu, marstan inme bir canlı.
maliyeci
tuzluk için bana 2 hikaye gönderdi kendisi.ikisini de okudum.birisini yayınladım.gerçekten hoş bir uslübu var.ben sizden biraz daha şanslıyım daha erken okuyorum yazılarını,sizin de köşesinin müptelası olacağınıza eminim.
ya basta viva zapatista
kendi dünya görüşü çeşitlilikten oluşuyormuş gibi şahsıma ’’dünya görüşü tek bir görüşle saplantılı’’ diyen yazar.insanların dünya görüşlerinin sabit olmasının tutarlılıklarından kaynaklandığını düşünememiş yazar.ayrıca ’’dünyada olup bitenlere biraz bakın’’ derken sanırım kendisinin bakmadığını ve o nedenle durduğu pozisyonu koruduğunu unutmuş yazar.
bgat
gördüğüm kadarıyla üç gecedir, sözlüğü edebi terimler açısından zenginleştirmek için epey giri kasmış, türkçe aşığı, son-dünya insanı.
turkcekarakter
bir başlık altına girdiği yorumlar çeşitli sebeplerle silinmiş olup, aynı başlıktaki, silinden entrylerinden bir farkı olmayan farklı yazıların silinmediğini gördüğü için de, bazı moderatörlerce "entry silmedeki kankalık faktörü"nün uygulandığı hissine kapılan yazardır. sözlükte bundan böyle bu gibi eşitsizliklerin olmamasını diler, terk-i diyar eder...
ithilquessir
duygularinin mantiginin onune gecmesine izin vermemesini, ve kati yargilara varip bunu ucuncu kisilerle paylasmadan once dogrunun esnekligine inanip sozluk seffafliginda gerekli sorgulamalari yapmasini diledigim bilgictir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol