sol frame çatışma alani

independence
sozluk kullanicilarinin siperlerine egilerek ellerindeki tufeklerle fikirlerinin bagda$madigi insanlara ate$ ettikleri bolum.

ba$liklarin silah, entrylerin mermi olarak kullanildigi alan.

bugun ve dun butonlarina kazilmi$ siperlerin yogunlukta bulundugu cephe.

daha ilimli tanimlar yazmak isterdim fakat son gunlerde yazilanlar bana kendimi sava$ muhabiri gibi hissettirdi.demin sigaramdan bir nefes daha cekip ba$liklari usul usul okudum hic eksiksiz.kimileri hafizama kazindi yeniden okumama gerek kalmaksizin hatirladim sifir hafizaya sahip bir insan olmama ragmen.hatta ba$liklara yeniden goz atmaksizin buraya bir kac ornek verecegim.

ba$lik:bu vatan kimin
benim.cikin vatanimdan venezuella’dan oglum gelecek.cusseli birisidir ancak sigar.cikin hadi.

ba$lik:kurdistan demokrat parti
ba$ligin acilmasinda en ufak bir hata yok, bir $ekilde empoze araci olarak yahut tam tersine sacma ve abartili bir vatanperverlik araci olarak kullanilmami$ olsaydi.biz mustafa kemal ataturk’un kurdugu chp’nin ba$ligini actik da kimse sallamadi, ayni gun icerisinde ba$ligin altina 6 entry asla yazilmadi.propaganda amacli olmadigi icindir belki de.

ba$lik:halklarin karde$ligi
ben mahzun kirmizigul’den bu yana boyle bir fikrin raflara kaldirildigini zannediyordum.bol bol entry yazin bu ba$ligin altina, halklari birle$tirmek bilgi sozluk kullanicilarinin haricinde kimsenin elinden gelebilecek bir $ey degil ne de olsa.utopyamizin sonunda bilgi sozluk karde$lik ve sevi$genlik antla$masi imzalanacak.karde$ler pek sevi$irler ya o acidan.

ba$lik:silahlara veda
halklarin karde$liginin bir alt leveli.once vedala$in sonra karde$ olucaz hep birlikte.unutmayin i$in sonunda bilgi sozluk karde$lik ve sevi$genlik antla$masi var.

ah $imdi en anlamli ba$liga geldi sira.

ba$lik:amin dudugu
bunca garip, propagandavari, ideolojinin yandan yemi$ hali ile acilan ba$liklarin en $ahane ozeti de bu ba$lik oldu sanirim.

bitiriyorum burada entrymi artik.soyleyecek ne kaldi ki.millet amin dudugu demi$ daha ne olsun.
bgat
nefes alıp verdiğimiz bu topraklarda türkiye ve türk kimliğinin dışında başka şeyler daha olduğunu belirtmek için çabalayan, ülke adına söylenen her iyi sözü milliyetçilik ve faşistlik olarak algılayan ve bunları insanlara göstermek isteyen birkaç yazarın sürekli olarak hep aynı ideolojik içerikli başlıklara yoğunlaşması sonucu ortaya çıkan durum. hal böyle olunca bu saplantılı girişime yeterli tahammülü gösteremeyen diğer birkaç yazar da (mesela ben) dayanamayıp bunlara cevap veriyor. aslında cevap falan vermemek lazım. evet efendim, isteyen istediğini söylesin, laf sokmaya çalışsın, propaganda yapsın, diğer düşüncenin insanlarına tosuncuk, öküzcük, kedicik, köpekcik desin, ne önemi var, özgür bir platform değil mi burası.
ya basta viva zapatista
hakaret taşımadan ve olması gereken gibi entryler olduktan sonra endişeye yer vermeyen durumdur.’’birkaç yazarın sürekli olarak hep aynı ideolojik içerikli başlıklara yoğunlaşması sonucu ortaya çıkan durum’’ değildir.insanların düşüncelerini ifade etmesi kadar doğal birşey olamayacağı için de kişilerin üzerine çamur atmanın anlamlı olmayacağı hededir.’’biz siyaset yapmıyoruz’’ deyip siyaset yapanlara da selam edilmesi gereken başlıktır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol