semih erden

orqn
7 eylul 2009 turkiye litvanya macinda saç baş yoldurmuştur.yıllardır basket oynayan bir insan hiç mi bir şey öğrenmez bunu gözümüze gözümüze soktu resmen.5 faulle oyun dışında kaldı ve yaptığı faullerin 4 ü saçma sapan fauller.adam yanından koşarken elini açıyor,arkasında kaldığı adam potaya zıplarken blok yapmaya çalışıyor daha neler neler,akıllara zarar.
peptid
7 ağustos 2010 türkiye yeni zelanda maçında (bence) yine olay çıkarmış oyuncu. iyi ve ya kötü bir oyuncu olabilir, ona bir şey diyemem şimdi, ancak milli takımda ömer onanla beraber olay çıkarmaya en yatkın oyuncu bence.
orqn
boston’ a gittiği günden beri bir şeyler oluyor bu adamla ilgili ama anlayamıyorum. bizim tanıdığımız o kafası dağınık, bir maç iyi oynayıp 5 maç kötü oynayan, 4 dakikada 4 faul yapan semih değil sanki amerika’ da oynayan. hem koçu hem de takım arkadaşları basına çok çok iyi demeçler veriyorlar onunla ilgili. bu sene fazla süre alması mümkün değil tabi ama boston gibi fazla sayıda tecrübeli oyuncu barındıran bir takımda yer almanın avantajlarını kullanır ve oyununu geliştirir umarım.
orqn
takımındaki sakatlıklardan faydalanarak son 2 maçtır ilk 5 çıkıyor sahaya. ilkinde kendisinden istenileni verememişti ama bu sabah 10 sayı 7 rebound yaparak double doubleın kıyısından dönmüş. üstelik +35 gibi muhteşem bir efficiency si var.

sakatlıkların biraz daha uzun sürmesi, semih’ in bu durumu mümkün olduğunca lehine çevirmesi en büyük dileğimiz.
orqn
takas sonrası cleveland cavaliers’ in yolunu tutmuş basketbolcumuzdur. onun için hem iyi hem kötü yanları var bu takasın; muhakkak daha çok süre alacaktır, hatta ilk beş bile çıkabilir maçlara. bu iyi tarafı tabi. kötü tarafı takımların seviye farkı; boston gibi yüzüğe oynayan bir takımdan ayrılıp ligin dibine, hatta dibinin de biraz daha aşağısına gitmek çok kolay olmasa gerek.
orqn
sakatlığı sebebiyle ameliyat olmuş kendisi. neden bu kadar bekledi ameliyat için bilmiyorum. en az bir buçuk ay kaybetti böylece.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol