sözlükteki olu topragi

ya basta viva zapatista
tatil günlerinde canlanması gereken sözlüğün daha suskun ve entry üret(e)mez hale gelmesi sonucu açılan başlıktır.tematik entrylerin girilerek bu toprağın kalkması hedeflenmektedir .
bulut
birkaç gündür hasıl olan durumdur.geçicidir.zannımca geçmesini independence da dört gözle beklemektedir.
ithilquessir
sozlugun icindeki bugun’e ait basliklarin, sozlugun alt yapisi ile kiyaslandiginda gormezden gelinebilecek kadar kucuk olmasi nedeniyle cok da onemsenmemesi gereken durumdur.

sozlugun karma butonu’na tiklanarak, daha once hic gorulmemis, yazilmasina ragmen zamaninda yeterli degeri gormemis, binlerce guzel entry’ye ulasilabilir.

ha o donemden gelen kimi yazarlar buradadir, kimileri yoktur. ama sozlukten forum performansi beklemek yanlis olur. sozluk icindeki entry’lerden belirli bir kalite beklenmesi, o entry’lerin yillar sonra da okunacak nitelikte kalmasi icindir. bu yuzdendir ki eski entry’leri okumak, karma butonunu kurcalamak bunyeye dayanilmaz bir hafiflik katar, stresi alir, gelecek bayram harcliklarinda +3 bonus saglar.
maliyeci
bilgiçlerin bayramı akraba,eş,dost ve arkadaşlarla verimli geçirmeyi tercih etmelerinden kaynaklanmaktadır.endişeye gerek yoktur kanımca.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol