hakan şükürun kaçırdigi goller

kangaroo
hakan şükür’ün kaçırdığı goller yetmiş milyona saç baş yoldurdu!

avrupa şampiyonlar ligi c grubu’nda liverpool ile galatasaray, anfield road stadı’nda karşı karşıya geldi. karşılıklı ataklarla yüksek tempoda geçen karşılaşma liverpool’un 3-2 üstünlüğüyle sona erdi. ilk 30 dakikada iki pas bile yapamayan galatasaray, rakibi karşısında çok zor durumlara düştü ve 2-0 mağlup duruma geçti.

liverpool ikinci yarıda 3-0 galip duruma geçmesine ragmen, galatasarayın yıldızları ikinci yarıda oyuna girince maçın seyri tamamen değişti.

rakibi karşısında skoru 3-2 ye getiren galatasaray hakan şükür’ün net pozisyonları gole çevirememesi yüzünden sahadan yenik ayrılmak zorunda kaldı. ikinci yarıda liverpool’u adeta sahadan silen cim bom da, hakan şükür’ün kaçırdığı goller yetmiş milyona saç baş yoldurdu. hasta olmasına rağmen oynayan hakan şükür, son 10saniye kala ayağına gelen topa vuramadı ve galatasaray en az 1 puan çıkarabileceği deplasmandan eli boş döndü.

gibi haberlerin etrafta dolasmasina neden olan olaylar zinciri.


eldrun
eskiden beri hakan çok gol kaçırır.bir maçta 2 gol atmışsa en az 15-20 pozisyon da boşa harcamıştır.şimdide yaşlandığı için doğal olarak performansı düştü.artık o kadar çok gol kaçırıyor ki...gol bile atamıyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol