yeni bir bilgiç adayıdir hoşgelmiş

independence
sozluge kaydini yaptirdiktan sonra login olup kimler var bolumunde yer alan her ki$inin nickinin altina yazilan ilk cumle.bilgi sozluk kar$ilama komitesi ismi ile anilan bir grubun fertleri tarafindan uygulanan uygulama.iyi guzel ho$ ama birde $oyle bir durum var.

kimi zaman ben kimi zaman da benim rica ettigim kimi arkada$larim, sozluk icerisindeki bazi sistemlerin duzgun i$leyip i$lemedigini anlamak adina sifirdan garip bir nickle uye olmaktalar.bu nicklere ornek olmasi adina hemen belirteyim.
test
hede
deneme vs.

bu nickler kimler var bolumunde yerlerini aldiklari anda belli arkada$larimiz hemen gerekli ba$liklari acarlar hic beklemeksizin.

ba$lik: deneme

entry: yeni bir bilgic adayi.ho$gelmi$.

ba$lik: test

entry: yeni bir bilgic adayi.ho$gelmi$.

oysa bu nickler yukarida da belirttigim gibi uyelik sisteminde herhangi bir aksaklik olup olmadigini, yahut yeni bir kod yazilimi esnasinda benim ya da bir arkada$imin deneme amacli aldigi nicklerdir.bu ve benzeri durumlarda dogal olarak gulmekten kod falan yazamaz oluyor insan.

diyeceksiniz ki nasil ayirt edecegiz fake nickleri?

bilinmelidir ki sozluk icerisinde hede, test ve deneme gibi nickler sozluk icin rezerve edilmi$ nicklerdir ve kimsenin bu nickleri kullanmasina izin verilmemektedir.

onemli not:ayni zamanda bilgi sozluk nicki de sozluk icin rezerve edilmi$ bir nicktir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol