sedat buçak

steroid
kalıtımsal guatr büyümesi olduğundan patlak gözlere sahip, 2 saat içinde silahlı 30 bin adam toplayabilen aşiret reisi.
kalidor
devlet güçlünün yanındadır.ezilenle, haksızlığa uğrayanla zaman kaybetmez.bu felsefeden yola çıkarsak; sedat bucak devletin şefkatli(!) kollarındadır.kimse şüphelenmesin.
gottacatchemall
buyuk aga ulkenin "kurtarıcısı"(!) ve "savunucusu"(!)millet vekilidir. devlet icerisinde bir sorunun nedenini aramak istersek hatta kurt sorunu diye arama yaparsa "bakınız" olarak karsımıza cıkacak olan unsurlardan kaynakca, tarihce vs. olarak kullanilabilecek sahistir.

edit: kurtler bu adama niye sempati duyar o da ayrı bir sorunsaldır.
cetniklereolum
bu adamla geçen kış karşılaşmıştım sigara içmenin kesinlikle yasak olduğu yıllardır kimsenin sigara içemediği yerde fosur fosur purosunu içmiş kimsede bir şey diyememişti aslında bende uyarabilirdim ama baktım kimseden ses çıkmıyor susmanın hayırlı olduğunu düşündüm bahsettiğim ortama mesut yılmazda gelmiş ve sigara yasağına uymuştur.
akbays
yirmi yıla kadar hapsi istenen davadan 1 yıl 15 gün hapis cezası aldı. bu cezası, ilerde suç işleyeceğine mahkemece kanaat getirilmediği için ertelendi. aslında ödül verilecekti ama hakim bugün tersinden kalkmış.
akbays
gıyabi tutuklu (bkz: abdullah çatlı)’nın, yerini bildiği halde yetkililere haber vermediği için kendisine 1 yıl 15 günlük ceza verildi ve bu ceza ertelendi. eğer abdullah öcalan’ın yerini bildiği halde, yetkililere haber vermeseydi, alacağı ceza aynı olmayacaktı.(bkz: adamına göre hukuk) uygulamasının aleni konu mankeni.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol