apartman kapısına işemek

steroid
bol bira takviyeli bir arkadaş toplantısı sonucu eve giderken şeytanın kulağımıza fısıldadığı aktivite. hovardalıkla geçen ergen dönemlerimde kitabını yazdığım boşaltım işlemi. leylalığın verdiği gözü karalıkla fazla düşünmeden yapılması tavsiye edilir. yoksa kapıcının "noliüy la orda ovradını züttüğümün!.." narasıyla meşenin kafanıza inmesi bir olur.
made in heaven
iki uc sene evvel o donemde oldukca samimi oldugum bir arkadasimin butun yapma etme deyislerime karsin oturdugum apartmanin kapisinda gerceklestirdigi terbiyesizce harekettir.insanlarin asagi yukari eve donus saati olan aksam 18 sularinda bu hareketi gerceklestirmis olmasi her ne kadar terbiyesizce bir hareket olsa da rahat ve kimseyi siklemez durusundan oturu benden takdiri almistir.
delirtmeyinlanbeni
alsancak’ta travestilerin yaptığıdır. çoğunlukla ikinci kordonda ve bornova sokağında yaparlar bunu.

edit: hatta kapısı ne lan! kapıyı her hafta tamir ettirseniz bozarlar, girip apartmanın girişine (içeri) işerler.
independence
"bu bolge benim" demek icindir. bir travestinin i$edigi apartmanin yakinina bir ba$ka travesti yakla$amaz. serengiti de hayat boyle acimasizdir.
atacamadesert
erkek kedilerin popoları işeyecekleri yere dönük kuyruk havada ve kuyruklarını titreterek yaptıkları işlemdir. kokulu bir çiş bırakırlar. benim gibi erkek kedisi olup evde de bu kokudan mustarip bir kişi iseniz yolda yürürken bırakılmış çeşitli kokuları almamanız mümkün değildir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol