yağmurun sesi

independence
tahmin ederim ki dunyadaki en rahatlatici sestir.cami acip odaya yagmurun toprakla butunle$tigi kokuyu da aldiniz mi daha buyuk bir keyif du$unulemez.lo$ bir i$ik, odada yagmurun toprakla kari$mi$ kokusu ve damlalarin yere du$tugunde cikardigi sesler..harikadir..
made in heaven
bende garip sekilde calisma,bir seyler uretme istegi uyandiran ses.ancak kuru bir yerde dinledigim surece tabi,yagmurun altinda savunmasizken kufur mekanizmami harekete geciriyor.
whisper
gün itibariyle bir fincan kahve alıp;evimin penceresinden izlediğim geçmişin hevesli çocuk seslerinin hatırlatmıştır bana.

arınmak kirlenmişliğimizden yine çocuk olmak, çocuk kalmak ,çocuk sesleriyle haykırmak dünyaya,çocuk gözleriyle bakmak.
rutubet
sabahın erken saatlerinde canımı dişime takıp ’siliym şu camları yeter artık’ kararını verme cesareti göstererek başladığım,akşamın ilk saatlerine kadar kendimi paraladığım günün sonunda duyduğum ses o sestir evet.istisinasız her cam silişimde duyduğum sestir desek daha yerinde olur.acaba bunu bir bilimsel açıklaması filan var mı?böyle,yağmur yağacağı gün yeryüzüne inen ve insanlara ’cam sil!’ emri veren esrarengiz bi gaz filan mı var.
simplist
kimi insanı romantizme, kimi insanları anılara, kimini hüzne sürükleyen, kimi insanlara da bahçede balkonda asılı çamaşırları toplama sinyali ve motivasyonu veren ıslak su yağışlı hava olayının sesidir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol