the butterfly effect 2

angelus
eric lively ve erica durance ın başrollerde olduğu serinin 2. filmi. lakin derler ki "ilk filmin yanından dahi geçemezmiş" ha niye böyle başkasının ağzından konuşuyorum çünkü filmi izlemedim, hatta böyle bi film olduğununun haberini entryi girmeden yaklaşık 10 dakika önce haber aldım. ama ilki lezizdi, şahaneydi.
schumi
tamamen ilk filmin mirasını yemek amaçlı çekilmiş, sinematografik açıdan ilk filmden ikinci filme hiçbi yenilik getirmemiş, oyuncu kalitesinin de sıfıra yakın olduğu rezil film. x i y yap film çek ne güzel la? hiçbir orjinalitesi olmayan, daha filmin ilk 12nci dakikasında son sahnenin gözünüzün önüne geldiği gubidik rezalet bir yapım.
x
birinci flimine nazaran berbat olan bir seri. ilk flimi gayet güzel izlenesi bir flim. küçücük birşeylerin insanın hayatına önemli derecede etkiler verdiğini anlatan bir flimdi lakin ikinci serisine biraz sex katmışlar böylelikle sapıkların ilgisini çekecekler herhalde. 2 sahnede sex olayı var başkada yok. yakında bunun 3. flimide çıkar çünkü ortaya bi fırlama daha çıktı. çocuk daha bebecik yaşta resimlere karşı bi sempatisi oluşmaya başladı. 3-4-56... alfa. böyle gider bu.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol