hatunun kaşar olduğunu fark etmemek

bloody mary
çoğu erkeğin tanıştığı hatuna, ilk olarak yatağa atılabilir mi atılamaz mı gozuyle baktığı için rastlanıldığında şaşırılacak durum.
nitekim hiç rastlamadım.
be perfect
kesinlikle sonu buyuk hüsran olan hadisedir.bi anıdan yola cıkarak acıklayım,cok yakın bi arkadasımızın cok asık olduğu bi kız arkdsı vardı gorsen hakkaten bi melek hem guzel hem hanım diye tabir edilen cinsten.bizim arkadas evlenmekten bahsediyo ne biliyim 7 aydır cıkıyoruz elini zor tuttum abi bi kere opmedim bile diye bize ne kadar iyi aile kızı(!) olduğunu anlatıyordu.biz kardeşim allah bozmasın derken bi arkadsımız bak dikkatli ol olum o kız tekin degil dedi.biz tabi hasstrrr lan dyerekten tersledik ama uzunca bi sure tezinden vazgecmedi hatta iki arkadas kavga bile ettiler bu yuzden.gel gelelim kız bizim saf kardesimizi terk etti ve diğer eleman direk tezini doğrulamak için işe koyuldu ve kızın ne mal olduğu ortaya cıktı.ilk gunden arkadasımızla evine gidp bikac gece daha bunu yineleyen kız ustune bide kardeşimizi ne salaktı o ya eve cagırırdım gelmezdi yanlız kalalaım deyince kacardı falan diyerekten bi guzelde asagılamıstı.tabi kardeşimiz uzun sure kendine gelemedi.onun için çok tehlikeli bi husustur dikkatinizi cekerim.
(bkz: sözlükten hayat dersleri)
miafori
çok normal bir davranış biçimidir. yadırganacak bir durum yoktur. paranoyak derecesinde şüpheci değilseniz farkedemezsiniz. sizinki masumca bir güvendir. kaşarsada kendi kaşarlığıdır. kendini kandırmıştır, sizi değil.
nickten yana sansim yok
sevgilinin uçları küflenmemişse farketmek zordur. en iyisi temmuz ayının ortalarında saat 12-13 civarında güneşe çıkarın. eğer ki sevgilide erime gibi kimyasal bir olay meydana geliyorsa şansınıza küsün ki sevgiliniz kaşar. kutuplarda yaşıyorsanız sevgilinizi tost makinasının arasına koymayı bi deneyin. tost makinam yok diyorsanız sakın üzülmeyin. eğer 10 dakika içinde ararsanız bu elimde görmüş olduğunuz tost makinasını kargo ücreti dahil 250$ a satın alabilirsiniz.

(bkz: türklerin kutuplarda adam kazıklaması)
isyankarmuhabir
kadınlar ıcın, ruhları kasarsa yapacak bırsey yoktur, erkekler ıcın ruhları kahpe ıse yapacak bısey yoktur, farkedıldıgı anda kosarak uzaklasmaktan baska

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol