şüpheli sahis muamelesi yapan güvenlikciler

steroid
alnımda "sabıkalı" yazısı falan mı gördüklerinden nedir, alışveriş merkezlerinde, havalimanlarında, şirketlerde x ray’de ötsem de ötmesem de beni tekrar tekrar aramakta ısrarlı güvenlik görevlileridir. önünüzdeki 5 kişi cihazdan öterek geçmiş ve aranmamıştır fakat sıra size geldiğinde üzerinizdeki metal eşyaları çıkarıp tekrar geçmeniz istenir. bu teröre nasıl son verileceğini çözemesem de haluk bilginer’in aynı sebepten ötürü akmerkez’in güvenlikçisinin ağzını kırması yüreğimi bir nebze olsun soğutmuştur.
performer
migros marketlerinde alışveriş sırasında sık karşılaşırım,sizi takip ederler elimde el arabası hırsızlık yapacağımı düşünür bu inekler,insanı paranoyak yaparlar,biraz kirli sakalım varsa saçım dağınıksa hırsızmı olmam lazım...
enharista
o kadar insan varken sırf yanındaki kız arkadaşına rezil etmek için ya da ruhsatlı silahı görünsün diye masum insanlara takan psikopat güvenlikçilerdir, o an canlı bomba olası gelir insanın.

ayrıca bu neden bazı alışveriş merkezlerinin dışında değildir anlamak mümkün değil bir saldırı anında zaten milletin burnunun dibine gelmiş olabilecek saldırğanlar olabilir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol