yabancı sevgili

akbays
kimileri için ateşten gömlek..kimileri için kızgın kumlardan serin sulara atlamak..ama herkes için hayatının bir döneminde en az bir kez ’acaba nasıl olur’ sorusunu sordurtan el kişi.
almamater
ayni ulkede olundugunda guzel bir durum yoksa cok zor. unutmamak gerekir ki kadin hep kadindir erkek de hep erkek. kulturler degisse de bazi ortak yonler ayni kalir.
chef doeuvre
ırkçı değilseniz problem oluşturmayacak durumdur. bazen birbirinizi tam olarak anlayamazsınız,yanlış anlamalar yaşayabilirsiniz ama nihayetinde yabancı da bildiğin insandır sadece aldığı kültür farklıdır. sanki aynı ülkede hepimiz aynı kültürle mi büyüyoruz.
kalimera
siz problem etmeseniz de çevrenizin bi şekilde problem edeceği sevgilidir. (çevre açılımı: amca, dayı, teyze, bakkalın oğlu, yan apartmandan cevriye teyze...) misal benim yabancı bir sevgilim vardı; alex. tee isviçrelerden edinmiştim bu sevgiliyi. adı adıma, boyu boyuma uyuyordu... ama noldu, yok efendim yabancıdan sevgili mi olurmuş, vay efendim farklı olmak adına bu tip olay ve organizasyonlarda bulunmamalıymışım. nalaka ya, nalaka?

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol