aydın doğan in tayyip erdoğan a mektubu

benduruyorumsebagitti
başbakan hala açıklamamış olsa da, aydın doğan 19 şubat 2008 tarihli mektubundaki (aydın doğan’ın başbakan’a 3 mektup gönderdiği; ilkinin, akp ye kapatma davası’ndan önce gönderildiği ve "ayağını denk al" tarzında olduğu söyleniyor.)bir bölümü açıklamış:

"
...
"sayın başbakan, sizden şimdiye kadar hiçbir özel talebim ve beklentim olmamıştır. hiç kuşkusuz , hem bir işadamı, hem de bir yayıncı olarak yasal haklarımı aramak durumundayım. herhangi bir ayrımcılığa tabi olmadan gerek bürokrasi , gerek hükümet nezdinde yasal işlerim için izin talebinde bulunmak türkiye cumhuriyeti vatandaşlığının bana verdiği bir haktır.

sizin de bu gibi normal işlemleri bir lütuf ya da bir cezalandırma aracı olarak görmemeniz dileğimizdir. bu, hem hukuk devletinin hem de hükümetin bütün girişimcilere eşit mesafede davranmak durumunda olduğu serbest pazar ekonomisinin bir gereğidir.

mağdur olduğunu söylediğiniz kesimlerin hak ve özgürlüklerini korumaya çalıştığınız kadar , benim de hakkımı , hukukumu korumak ve güvenliğimi sağlamak durumundasınız. bu, türkiye cumhuriyeti başbakanı olarak sizin görevinizdir.”

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/9891015.asp?gid=229&sz=57406

suya sabuna dokunmayan, resmi bir tarz... önemli olan kısımların açıklanmadığını düşünüyorum.
bakın size bir hafta daha süre açıkladınız açıkladınız... açıklamadınız? ne yapalım, sağlık olsun.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol