avea

independence
bak sozlukcu sana soyluyorum;

sen sen ol, sakin bu heryone sinirsiz turu hikayelere kanma, elinde patlar got gibi kalirsin ortaliklarda, tipki benim gibi.

7 agustos 2009 tarihinde bir mesaj geldi. diyor ki;

makul kullanim suresini a$tiginiz icin hizmetiniz heryone 1000 olarak degi$tirilmi$tir.

makul kullanim suresi ayda 10.000 dakika, yani gunde 5 saat. yemeden icmeden sicmadan gunde 5 saat telefonda konu$acaksin ki buna pazar gunleri de dahil olacak, ancak o $ekilde makul kullanim suresini a$mi$ olacaksin. neyse, benim i$im telefon ba$inda konu$makla alakali oldugu icin "belki" dedim kapattim konuyu, heryone 1000 tarifesine razi oldum.

e ama o da ne?

bugun, yani 14 agustos 2009 cuma gunu hattim aramaya kisitlanmi$. bir ba$ka hattimdan aradim mu$teri hizmetlerini "hayirdir haci?" dedim. bayanmi$ kar$imdaki, bana haci olmaz dedi, anlayi$ gosterdim.

7 agustos 14 agustos arasi 1000 dakika bele$ hakkimi kullanip uzerine de 150 liralik konu$mu$um, o sebeple de her ihtimale kar$ilik hattimi konu$maya kisitlami$lar. e odeyeyim o zaman lan manyak misiniz ne kisitliyorsunuz dedim, $ap$ahane bir cevap aldim;

"henuz odeyemezsiniz indy bey."

lan neden?

"e henuz faturalandirilmami$."

ulan faturalandirilmami$ bir siktigimin odemesi sebebi ile hattimi nasil eri$ime kisitladiniz peki?

hikmik, kemkum.

vay a.k. arkada$ ya.

bak sozlukcu arkada$im, sozum sanadir. kendi hattindan vazgecme, alma avea falan. feci tirt lan bunlar. turkcell 3g $u anda bulundugum yerden cekiyor cillop gibi ama avea ile ancak binanin di$arisina cikmam gerekiyor. uzak dur uzak.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol