avea

independence
turkcell kullanicisiydim ben, avea heryone sinirsiz isimli tarifeyi yururluge sokunca hic du$unmeksizin avea’ya gecmi$tim. bir kac ay super rahattim, oyle boyle degil. zira i$ ve ev ve cep telefonlarimi da katarsak aylik ortalama 1 500tl civarinda telefon faturasi oduyordum ki bu sistem sayesinde aylik odemem 150 lira civarinda sinirlik kaldi. normalde 70 liraya da halledebiliyordum ama bagi$ smsleri, gps vs. derken 150 liraya kadar cikiyordu ki bu canima minnet bir tutardi.

bugun bir sms geldi aveadan, aynen $oyle demekte;

"degerli abonemiz, sozle$menizdeki kullanim ko$ullari geregince mevcut tarifeniz degi$tirilecektir. gun icinde heryone1000 tarifesi kullaniminiza acilacaktir."

oncelikle ben sozle$mede oyle bir madde goremedim, gerci hepsini de okudugum soylenemez ancak heryone sinirsizin minimum 10 000 dakikasi var ay icerisinde kullanabileceginiz ve bu 10 000 dakika da gunde takribi 5 saate tekabul ediyor. yani ben gun icerisinde minimum 5 saat telefonla konusmaliyim ve bunu her gun yapmaliyim ki ko$ullari zorlami$ olayim.

yok oyle bir $ey.

call center’da mi cali$iyorum da her gun(cumartesi pazarlari dahil) minimum 5 saat telefon goru$mesi yapabileyim ben ey arkada$im.

bana kimse dani$ma ihtiyaci hissetmeksizin alip tarifemi kafalarina gore bir $eye cevirmi$. sirf bu kendi du$unceme gore "dolandiricilik" sebebi ile avea’yi dava etmeyi dahi du$unuyorum.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol