ankara daki su kesintileri

independence
bugun sanirim 7. yahut 8. gun.tum ankaralilar susuzluktan kiriliyor ve cozum ile mesul olan makam sahipleri(melih gokcek) "mevlam su vermedi ben ne yapayim." $eklinde soylemlere burunuyor.

mevlan, sen belediye ba$kani olacagin sirada seninle masaya oturup "ya kulum senin belediye ba$kanligin donemince sana bol bol su vericem." $eklinde bir anla$maya imza atip sozunden mi caydi allaha$kina? susuzluk dunyanin her donem ba$indaki en buyuk belalardan biridir ve ozellikle son senelerde yuzunu cok daha $iddetli bir $ekilde gostermi$tir.bilim adamlari senelerdir "kuresel isinma" diyor ba$ka bir $ey demiyor, konu ile alakali pek cok film cekildi ama yonetmenlerin bile bildigi gercekler ulkemizi idare edenler tarafindan bilinemedi.

$u anda yapilan baraj cali$malari madem ki ankara’nin su sorununa onlarca sene care olabilecek olcudeydi, bu cali$malar neden daha once ba$latilmadi, neden seneler once bu cali$malar bitirilmedi de $u anda ankarali insanlar susuzlukla cebelle$iyorlar.

sadece oy almak ugruna yapmadiginiz cambazliklari eksik etmemek yerine biraz da yonetimi ile mukellef oldugunuz yerlerin geli$mesi ile alakali adimlar atsaydiniz bunlarin hicbiri $u anda ya$aniyor olmayacakti.ama anla$ilan o ki sizlerin sorunlari a$mak icin cok daha etkin formulleriniz var.

yaniniza ba$bakani da alip yagmur duasina cikmak gibi.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol