angelina jolie

atacamadesert
brad pitt ile angelina jolie’nin evinin havuzunda yapay bi şelale ve şelalenin arkasında da yapay bir mağara varmış. orada sevişmek çok güzel oluyormuş demiş angelina. ben görmedim. asoşeytıd press ya da ona benzer bir şeyin yalancısıyım.

çakma gucci pantolondan orijinal gucci pour homme’a terfi etmiştik ve çok da isabetli olarak “aynı parfümü tarlada terlemiş mehmet emmi üzerinde denemek ve brad pitt’in üç gün ahırda ineklerle uyumuş haliyle mukayese etmek istiyorum. suya sabuna ve evrimleşmeye dokunmadığıma göre tübitak’tan teşvik alabilirim” demiştim.

yanılmamışım. üzerine orijinal gucci pour homme dökülünce mehmet emmi bir seks ikonu olabilir. çünkü güdüler karanlıkta kokuya odaklanır. smurilik soğancığı bir süreliğine mehmet emmi’yi brad pitt ya da daha kötüsü fight club’daki partneri edward norton’muş gibi algılayabilir. ben ikincisini birincisine her türlü yeğlerim. brad’in yüzü ve ismi çok eskidi. ama omurilik soğancığım mehmet emmi’yi algılar algılamaz ne yaparım bilmem

şimdi gelelim her gün bal yiyenin baldan bıkması meselesine. beni egosu büyük diye tabir ettiğim adamları elinde çivili mağara adamlarından bahsediyorum sananlar var. işte çivili mağara adamı öyle olmaz böyler olurmuş! dünyanın gözü üzerinde olan bir çifti bile mağaralarda şelalelerin altında sevişmekte bulmuş çözümü. üç gün ahırda ineklerle uyutturup getirtiyormuş angie sevgilisini yanına. tübitak’tan teşviki o almış anlaşılan.

erkekleri mağara adamı olarak mı görmek istiyoruz yoksa zaten hali hazırdaki mağara adamlarının kravatlarını çıkartıp onları doğal ortamlarına mı salıyoruz? birşeyleşemediğimizi söylemiştim: evrim henüz çarkını tamamlayabilmiş değil. inanmamıştınız.

önemli olan ucu sivriltilmiş ve çiviler çakılmış kazıklarıyla iki adımı zor atan ucube kahramanlar o kazıklarıyla kalbimizi de mi acıtıyor yoksa sadece bedenimiz mi eziyet gören bunu ayırt etmek.

gerisi zenginin yapay şelalesi züğürdün sözlüğünü yorar.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol