anal seks

superkahraman
daha sonraları gelişememiş ergen olarak adlandırılacak olan gelişen çocuğun altbeyninde anal dönemi atlatamaması ile ortaya çıkan bir sapkınlıktır. oidipus kompleksini doğal yollardan atlamayan bireylerde ortaya çıktığı yazılır, çizilir. annenin babaya ait olduğu gerçeğini kabul edemeyen çocuk cinsel kimliğinde fallus la beraber geliştirdiği bir takım fetişist eğilimler ortaya çıkartabilir. anal seks ihtiyacı ve bu ihtiyaçtan doğan eşcinsellik bunun sonuçlarından olma ihtimali vardır. yalnızca ihtimali vardır diyorum çünkü eşcinsel olup ta bu komplekse sahip olmayan insanlar da olabilir. burada bahsi geçen sapkin birey eşcinsel birey değildir, eşcinselliğinden utanan gizli eşcinsel bireydir.

gizli eşcinsellik #879739

çeşitli şekillerde dışa vurulur.

(bkz: göt sikmek) (başlı başına gizli eşcinsellik belirtisidir zaten. 3 yaşındaki bir çocuğun anal dönemi atlatamadığının göstergesidir)

(bkz: ne amından vazgeçerim ne götünden) (göt fetişizmi burda da ortaya çıkmaktadır.)

(bkz: götünde birdir bir oynarım) (göt fetişizmi)

(bkz: göte karpuz sokmak) (gizli eşcinselin anal seks ihtiyacının dışa vurumu)

(bkz: götün üstüne boşalmak) (alenen eşcinsellik ilanı olan göt vurgusu)

(bkz: yurdumun orospu kızları domalın) (domalma eylemi gene götle ilişkilendirileceğinden dolayı burada da aslında beraber olduğu kadını erkek olarak hayal etme durumu vardır)
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol