akp iktidarının terör politikası

anarsik
eğer bir suçluyu devlet yakalayamıyorsa suçlu devlettir. aynı hipotezi çoğaltabiliriz.


aynı zamanda pkk eskidende silahlıydı. bunu insanlar anlamıyor yada anlamak istemiyor. ne olduda pkk silaha sarıldı? ne istedilerde devlet vazgeçti birden? tahminlerim biraz farazi gelecek ama bir ihtimalde olsa olabilitesi var.

öncelikle bence devlet; pkk ile anlaştı gerçekten. istedikleri şeyler vardı herşeye tamam dediler hatta özerkliği bile. fakat ilerleyen zamanlarda suriyeyi ve ıraktaki kötü giden durumdan dolayı devletin veya örgütün planları değişti. rte başkanlığı en başından istiyordu fakat hdp buna karşı çıkınca hdp rte pkk arasında bir anlaşmazlık yaşandı. bundan dolayı selo basqan gaza gelip seni başkan yaptırmam diyince ipler koptu. rte gaza getirip 2 polisi öldürtünce gaza gelen örgütte buna mukabil senmisin benmiyim gazına geldi. sonuç ortada. ne ameriga ne israil dostlar. bir kaç şerefsizin oyununa geliyoruz. yoldaşlar ülküdaşlar gelin bir olalım yıkalım bu diktatoryayı demek geldi içimden:)

sonuç öyle vahim ki köyler boşaltıldı, suriyedende buradan da. yeni bir yapılanma var gibi. bence orayı birilerine verecekler ama kime ??

2023 deki kalkacak ipoteğin bile ağrıları olabilir.yani türkiyenin musulu almak için alan açması ve savaş çıkarması muhtemel bir durum. adam 1000 lerce korumayla geziyor. ölme korkusu yok zaten. güçlü bir deli olmak yeter bukadar şeyi yapmaya.

edit: ekleme.

Zamanın ötesine edit. Olay fetoymuş.fetonun elemanları iç savaşı hızlandırmak için 2 polisi öldürtmüş olabilir diyorlar. Yani deliller oraya gidiyor. Hadi hayırlısı
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol