ajdar anik

independence
insanlarin kendi yaptiklari ve ki$iligi ile dalga gecmesini $ahane bir $ekilde paraya ve $ohrete ceviriyor, biz hala burda bik bik konu$up duruyoruz.

eger ki bu ki$i benim dedigim gibi insanlarin kendisi hakkinda soylediklerini ve du$unduklerini paraya ve $ohrete cevirebilen bir mekanizma geli$tirmi$se, bu akli sadece takdir edebiirim.

yok eger ki bu ki$i evde tek ba$ina oturup cayini icerken de kameralarin onundeki ki$i ile ayni ozelliklere sahipse, bu durumda da bu adama makine muhendisligi diplomasini veren egitim kurumlarimizdan $upheye du$erim.

kendisi tipki caner ile tulin gibi, tipki levent oran gibi, tipki semra kaynana gibi turk insaninin ugrami$ oldugu sosyal ve kulturel erezyonun dogal bir sonucudur.hickimseyi ayirt etmeksizin soyleyebilirim ki bu insanlari biz yarattik, bu $ohreti kendilerine biz sagladik ve bizim ele$tirilerimiz ile $ohretin basamaklarini tirmanma ivmeleri daha da gucleniyor.hepimizin bildigi gibi en fazla 3 sene sonra bu ki$ilerin hicbirinin ismi dahi kalmayacak akillarimizda ve belki de 3 sene sonra cok daha berbat $eyleri her gun ekrana cikartacagiz ve 3 sene sonra cok daha berbat $eyler icin entryler yaziyor olacagiz.

ve belkide 3 sene sonra bu ki$iler bu satirlari okuyacaklar ve bugun bizim kendileri ile dalga gectigimiz gibi onlar da o gun bizimle dalga gececekler.ve inanin bana onlarin bizimle dalga gecmelerinin daha mantikli sebepleri olacak.

cunku onlari biz yarattik ve onlara bizim yaraticigilimi ile dalga gecme $ansini onlara biz taniyoruz.

olm olelim lan biz?
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol