airties rt205

sahan91
kablosuz, hızlı ve güvenli internet erişiminde komple çözüm!
adsl2+ modem, router, firewall, 1 ethernet portu
125mbps g++ kablosuz erişim noktası

airties rt-205 ile evinizde veya işyerinizde adsl hattınızdan güvenle internet’e erişebilir ve kablosuz yerel ağınızı kurarak erişiminizi 253 bilgisayara paylaştırabilirsiniz.

airties rt-205, adsl2+ (24 mbps indirme / 4 mbps yükleme hızında) modem, gelişmiş router ve firewall fonksiyonlarının yanısıra, g++ teknolojisi sayesinde 125mbps’e varan hızlarda ve daha geniş kapsama alanı sağlar.

rt-205’in desteklediği airties mesh teknolojisi® ile çok katlı ya da betonarme yapılarda, geniş alanlarda ortaya çıkan sinyal zayıflaması ve kapsama alanı sorunları çözülür. mesh uyumlu kablosuz erişim noktası cihazları (airties ap-300 gibi) kullanarak kablosuz kapsama alanı genişletilebilir.

rt-205’in desteklediği kablosuz güvenlik standardları (wpa, wpa2, wep, 802.1x) ve gelişmiş anti-dos spi firewall sayesinde data güvenliğinizi sağladığınız gibi, yerel ağınızdaki bilgisayarların internet erişimini url, ip ve mac adresi bazında kısıtlayabilirsiniz.

adsl sayacı ile aylık bazda indirdiğiniz/gönderdiğiniz veri miktarını ve anlık veri indirme hızınızı görebilir, limitli adsl hattına sahipseniz masrafınızı kontrol edebilirsiniz.

rt-205, qos trafik önceliklendirme ve sip passthrough özellikleri ile
voip’e hazırdır. bir voip ses geçidi cihazını kolaylıkla bağlayabilir, “internet üzerinden ses” uygulamalarında (voip) yüksek ses kalitesi elde edersiniz.

tak&çalıştır özelliği ile türk telekom ayarları önceden yapılmış olan modeminizle internet’e bağlanmak için airties türkçe sesli interaktif kolay kurulum cd’sini bilgisayarınıza takmanız ve sadece adsl abonelik bilgilerinizi girmeniz yeterli. kolay kurulum cd’siyle birlikte bilgisayarınıza kurulan airties adsl hizmet programı rt-205’in adsl ve kablosuz güvenlik ayarlarını yapar, rt-205’e girdiğiniz kablosuz şifreyi bilgisayarınıza otomatik olarak girer. bu sayede kablosuz ağınızı otomatik olarak şifrelemiş ve bilgisayarınıza da gerekli olan ayarlamaları yapmış olursunuz.

airties adsl hizmet programı modeminizin firmware’inde bir güncelleme olduğunda sizi bilgilendirir ve istemeniz halinde modeminizin firmware’ini otomatik olarak günceller. güncel firmware’i yüklemek, modeminizden yüksek performansı almak ve en yeni teknolojilerden yararlanabilmek için gereklidir.

airties rt-205, airties’ın türkiye’deki ar&ge ekibi tarafından, en gelişmiş çipler kullanılarak, türk telekom adsl hatlarına ve türkiye şartlarına uygun olarak geliştirilmiştir.

bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol